F Fırat Süslü Üye Kayıt 14 Ağustos 2014 Mesaj 1 Tepki 0 Şehir Hatay Bisiklet Salcano 15 Ağustos 2014 #1 15 yaşındayım Hatay'da bisiklet kulübü varsa bu spora başlamak istiyorum.Kendimi geliştirip profesyonel olmayı hedefliyorum.Bilgilendirirseniz sevinirim.
15 yaşındayım Hatay'da bisiklet kulübü varsa bu spora başlamak istiyorum.Kendimi geliştirip profesyonel olmayı hedefliyorum.Bilgilendirirseniz sevinirim.
N nazmi bilmez Forum Demirbaşı Kayıt 9 Eylül 2014 Mesaj 462 Tepki 156 Yaş 30 Şehir HATAY/Antakya 18 Eylül 2014 #2 @Fırat Süslü Var tabi ki, Kask ve Eldivenin varsa bu kulübe katılabilirsin.
Yiğit D Üye Kayıt 8 Ağustos 2021 Mesaj 13 Tepki 57 Yaş 18 Şehir Hatay İsim Yiğit Demir Başlangıç 2010—11 Bisiklet Salcano Bisiklet türü Yol bisikleti 12 Ağustos 2021 #3 nazmi bilmez demiş ki: @Fırat Süslü Var tabi ki, Kask ve Eldivenin varsa bu kulübe katılabilirsin. Hepsini görüntüle... Bisiklet kulübünün adını öğrenebilir miyim bende Hatay dayım
nazmi bilmez demiş ki: @Fırat Süslü Var tabi ki, Kask ve Eldivenin varsa bu kulübe katılabilirsin. Hepsini görüntüle... Bisiklet kulübünün adını öğrenebilir miyim bende Hatay dayım