Scudo Sports

Hatay

Merhaba. Hatay İskenderun'da ikamet ediyorum ben de. Adım Hüseyin. Yaş 32. Gemici olarak çalışmaktayım.

Salcano MTB bisikletim var. Yakında daha iyi bir markanın şehir bisikletini de alacağım.
Bir çok kez bisikletle İskenderun-Arsuz'a gittim. Bir kez de İskenderun-Antakya yaptım. Şu ana kadar tek takıldım. Bu tarz etkinliklerin arkadaş ortamıyla daha keyifli hale geleceğine inandığım için de buraya yazıyorum. Eğer bir etkinlik düzenleyecek olursanız muhakkak haber edin lütfen. :)

Scudo
@bellamy
Merhaba, facebook ya da instagram'da İskenderun Bisiklet Kulübü'nü takip edebilirsiniz. Etkinliklerine katılıp, sizin gibi şehirler arası tur yapan bisikletçilerle tanışabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: bellamy
Merhabalar, Hataydan bisiklet severlerle tanışmak isterim. Ben Antakya da bulunmaktayım ve yol bisikletine buralarda yeni başlayacağım.

Selam arkadaşlar bende Hatay'da yaşıyorum. Benim yaş grubumda benimle bisiklet sürmek isteyen benimle iletişime geçsin! 🚴 ☀
@sami_3356 Yaşım yetiyorsa sizin aranızda olmaktan büyük zevk duyarım 🚴

Merhabalar ben Yusuf, 14 yaşındayım ve bisiklet sürmeye başlayacağım eğer Hatay Dörtyol'da olan varsa ocak gibi sürebiliriz.

Hatay Merkez de yaşıyorum. Benim yaşlarımda bisiklet sürmek isteyen bana ulaşsın

Geri