Scudo Sports

Harun Özdemir - Emre Bisiklet

Merhabalar, Öncelikle Her Bir Yorum İçin Teşekkür Ederim.
Web Sitemizdeki ‘‘Canlı Sohbet’’ kısmı ve Telefon Numaralarımızdan Bize Ulaşan Bisikletseverlerden Aldığımız Tepkiye Göre Anladığım Şu ki, Fiyatlarımızın Ucuz Olması Tereddütü de beraberinde getiriyor ki Sebebini Ankara Dışında Çok Fazla Tanınmamamıza Bağlıyorum. Bunun İçin Siz Değerli Bisikletseverlerin Yoğun Olarak Kullandığı ‘‘Bisikletforum’’ Platformuna Bizde Dahil Olarak Sizinle Daha Sık İrtibat Halinde Olmayı İstedik.

Bizlere Sormak İstediğiniz Soru ve Görüşlerinizi
- Bisikletforum’da Bu Konu Altında
- Instagram Adresimiz Olan instagram.com/emrebisiklet DM Yoluyla
- web sitemiz emrebisiklet Canlı Sohbet Kısmından İletebilirsiniz...

Ayrıca Belirtmek İsterimki.‘‘Mağazamızdan Yapılan Her Alışveriş,Tamirat,Parça Değişimi vb. İşlemler Önce Bizim Güvencemiz ve Garantimiz Altındadır’’ Bunun Yanı Sıra Distribütör Firmaların Garanti Süreleri ve Şartları Geçerli Olmakla Birlikte Bu Süreç Firmamız Tarafından Takibi Yapılarak En Üst Düzeyde Müşteri Memnuniyeti Sağlanır.

Sağlıklı Günler Dilerim...
Sizi tebrik ederim. Harika bir yaklaşım bu 👏👏👏

Scudo
İlk Fırsatta mağazasına da gitmenizi öneririm. Sadece alışveriş için değil. Şark köşesinde oturun çayınızı İçin bisiklet sohbetinizi edin. Zaten o şark köşesini bu amaçla yaptı kendisi. Bisikletçiler gelsin alışveriş yapmasınlar yesinler içsinler dediğini hatırlıyorum. Kendisi son derece memnun olacaktır.

Harun ustam bana bisikleti aldıran kişi 😊 abim amcam yıllardır gider bakım yaptırır ve oradan alır herşeyi. Ben yeni tanıdım ama Esnaflığı, işçiliği hakikaten Ankara’da tek. Herkese tavsiye ederim böyle düzgün esnafı tanıyıp da başkasına da gitmem ve güvenmem.

Emre bisikletten bu gün internetten maxxis 26 1.65 lastik aldım Bakalım ürün nasıl olacak

• Beğen
Tepkiler: EmreBisiklet
@ghostt Konu hortlayınca mesajınıza denk geldim. Son durum nedir?

• Beğen
Tepkiler: EmreBisiklet
Bugün kendilerinden bisiklet aldım. Harun ve Orhan usta, benim gibi bu spora yeni başlayan birine çok yardımcı oldular. Güzel bir indirim ve çeşitli hediyelerle güler yüzle ayrıldım.

Güvenilir esnaf , bisiklet aldim havale ile , 1 saat sonra verdi kargoya . 1 gun sonra elime ulasti bisiklet. Fiyat konusundada yardimci oldu sagolsun.Gonul rahatligiyla alisveris yapabilirsiniz.

Gerçekten çok kaliteli bir esnaf, insan ve dört dörtlük ustadır Harun Bey.
Alacağım herhangi bir şey, eğer Emre Bisiklette yoksa ancak o zaman başka yere bakıyorum. Ayrıca neredeyse sattığı her şey piyasaya göre hesaplı. Şiddetle tavsiye ederim.

Geri