Scudo Sports

harley bisiklet

Scudo
Bende bir adet cadde bostan sahilinde görmüştüm.Arka tekerliği kamyon tekeri gibiydi :D

Sinto nasıl alet sen binmişsin..İzlenimlerin neler oldu..
Valla param olsa şimdi gözümü kırpmadan alırım :)
Bakkala çakkala gitmek için süper olur :D

Arkadaşlar bisiklet ilk 490 ytl idi sonradan 220 ye inmişti.. Ama kalmadı şu an.. Ankara ARMADA Boyner, Migros Boyner ve bir de Kayseri Boyner'de görmüştüm(Kayseri fiyatını hatırlamıyorum ama aynıdır sanırım). Yalnız bundan uzun süre önceydi.. O zamanlar bu bisikleti satın alanlar şimdilerde 600-700 ytl ye satmaya çalışıyor.. O yüzden fiyatını yazdım aldanmayın diye.. Ayrıca rahat bir bisiklet değil.. Yani tamam sahilde falan bi kaç tur atılabilir ama şehiriçinde KESİNLİKLE rahat sürüş yapamazsınız..

arkadaşlar mecidiyeköyde bir yerde bunlardan sipariş üzerne yapıyorlar istediğin gibi ama yapımını hiç bir şeklde izleyemiorsn kendlerne saklıyorlar fiyatıda pek başedlcek gibi değil..

bide o boynernkiler falan fos.. bu mecidiye köyde dediğim biskletcideklern yanında bu bikeler custom bike olarak geçior

@jimi1984

biraz uzun :) arka tekerleği çooook kalın ve tek dişlisi var :)

@Whiplash_Dodo

bu tarz bi bisikleti ne kadara yapıyolar fiyat aldın mı hiç?bide nası bişey istediğini sen mi söylüyorsun yoksa onlar sana seçenek mi sunuyor?

o kadar pahalı değil benim bir kız arkadaşım kullanıyor en yakın zamanda fiyatını öğrenirim :)

İstiklal caddesindede var. TAm galatasaray lisesinin aradan aşağı inerken sağda.

bu bisiklete 3 yıldır biniyorum. hem öyle böyle değil. günde 80 km yaptığım da oldu hattaa daha fazlası da. tek dişlisi var ama kondüsyonuna güvenen için sorun olmuyo. ağırlığı yaklaşık 20 kilo diyebilirim. bendeki thunderbırd. çinde montaş ediliyo sanırım. 3 yılın sonunda çıkan arızlar : biraz gıcırdama, hafif bi oksitlenme gidonda, selesinde alt kısmında demirinde çatlama.... değişen fren pabuçalrını saymıyorum ve lastik patlaklarını.
komik gelicek ama ben bu bisikletle fethiyeye bile gittim... yani otobüse attım aleti. fethiyede indim. fethiye şehir turu, ordan ölüdeniz, ölüdenizden önce ovacık.... buralara hep bu bisikletle gittim. o sıcakta biras zor oluyo tabii... şehir içinde de genelde sürüş parkurum bakırköy sahilden.... sarıyer sahile kadardır... boğaz hattından. bide dönüşü hesab ettiniz mi....
ama ondan aldım keyifi çok az şeyden almışımdır. :)

satar mıyım? bi ara bi ilan vermiştim gittigidiyora ama vazgeçtim. sanırım çocuklarıma saklicam. çok orjinal bişey olmasa da burası için yeterince butik bi alet. ve saklanmayı hakediyo... chopper ruhunu az çok yaşatıyor size. ve biliyorum ki istanbulda bu bisiklete benim kadar binen yoktur, o yüzden sanırım yüzlerce kişide freeride videom var. e-5 de ve sahil yolunda yaptığı hıza inanamazsınız aleetin.....

biras bilgilendirdiysem mutlu olurum.

Piyasadakiler de hep Thunderbird yazanlardan, yani Mert arkadaşın kullandığından. Test etme imkânım olmadı, ama ben görünüşünü pek beğenmedim. Maşası yeterince uzun değil... Neyse, bu arada bazı yorumlar benim fotoğrafını koyduğum chopper'a göre yapılmış. Arkadaşlar, benim koyduğum fotoğraftaki bisikleti Türkiye'de yok gibi. Varsa bile sayılıdır, yok demek yanlış olabilir o yüzden.

Mecidiyeköy'de bahsedilen yer ise tahminimce TT Custom Choppers... Onların asıl işi motosiklet yapmak, ancak ücreti ödediğiniz taktirde bisiklet de yapıyorlar. Fuarda yaptıkları bisikletleri inceledim, chopper motosikletlerden tek farkı pedallı olması :) Muazzam bir işçilik ve kalite vardı. Ancak çok tuzlular, niyeti olanlar ''gerçek bir chopper bisiklet'' istiyorsa, bakmalarını öneririm.

evet arkadaşlar izmirde ata bisiklette var ama onlar elektrik motorlu. hem pedal gücüyle hemde elektrik motorunun gücüyle calıştırabiliyorsunuz. keyifli bir alet

bn ist de oturuorm bn bı tane chopper war 1 - 1,5 sene fln oldu uzerınde bır ıkı cızık war baska bır seyı yok satmayı dusunuyorum

bendede bı tane chopper war ama cok gzl deıl boynerden almısdm ama cok tatlı we kullanısı mukemmel:D @mert

aslı bisikeltte var ama fiyatları biraz uçuk 800 ytl den baslıor ama vitesili (gobekten vitesli) boynerdekıler gibi değil.

@bmxemir

bendekı boynerdekınden war bnc cok guzel bı bısıklet 400 ytl cıvarına satıcam eger almak ısteyen olrsa haberlesmek ısterım:Skull-175 :Skull-175

Kaçkar Bisiklette Electra denilen chopper tarzı bısıkletler var!

Geri