Scudo Sports

Hareket etmeyen bisiklette zincir atması yaşanır mı?

umudo123

Aktif Üye
Tepki
37
İsim
Umut
Bisiklet
Merida
arkadaşlar bisikletimi aşağıda bırakıyorum güvenlik var herkes oraya bırakıyor otopark gibi bağlamadım bir şey olmaz diye dün zinciri atmış biri binmiştir diye bağladım bugün geldim yine atmıştı bu nasıl mümkün olabilir bilgilendirirseniz sevinirim zincir kmc gold aynakol fsa comet 2 yapraktı tek yaprağa düşürdüm bir de üstünde zincir atmasın diye orta aktarıcı var asdasdasdasd.jpeg

Scudo
bilmiyorum yani cuma günü kameraya bakacam zaten sabah okula giderken normaldı okuldan geldiğimde bakmadım kardeşim okuldan geldiğinde o söyledi bana

Atarlı zincir :) :)
Kendiliginden atmaz. Eger boyle bir durum varsa da dunyanin butun fizikcilerini toplarsiniz oraya. Bence hic ortaligi bulandirmayin :)

@Kuzey Ege
cuma günü kameraya bakacam zaten kim yapıyorsa bulacam onu :mad:

Bisikletiniz çok güzel heralde [emoji3]

düz siyah renkte 29 olunca çok dikkat çekiyor kamyon gibi bisiklet

Zincir atmamış, atarlanmış.

Durduğu yerde vitesleri ile oynuyorlardir. Sonra da pedali geri cevirdilerse olabilir. Durduğu yerde atması olasi değil. Kurcalayanlar var. :)

• Beğen
Tepkiler: umudo123
Durduk yere zincir atması mümkün değil. Kardeşimin bisikleti en az 2-3 senedir hiç sürülmedi, öyle bişeyde görmüyorum. Kasten yapıldığı bariz. Bir noktayı merak ettim; yukarda belirtmişsiniz aynakolu tek yaptım zincir atmasın diye ön aktarıcı duruyor diye de, yolda giderken atıyor mu? Yoksa bıraktığınız yerde atmasın diye mi sökmediniz. Ve tek aynakolla arka aktarıcı sıkıntı çıkartıyor mu?

@FERDİ İKİZ
yolda giderken bir yerlerden atladigimda falan cikmasin diye sokmedim tek aynakol cok rahat oluyor deneyebilirsiniz sorun cikarmadi bende

Geri