Scudo Sports

Haramidere bisiklet kazası

@Cemil Dada Çok güzel söylemişsiniz haklısınız da katılıyor muyum size , katılıyorum. Birşey çıkmayacak ben uğraştığımla kalacağım uğraşıpta lüks araçlı muhtemelen zengin birinden istediğini alabilen var mı ? Ya da uğraştığına değdi mi ? Teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: Cemil Dada
Scudo
@Cako92
Uğraştığımızla kalabiliriz tabii ama bunun bir önemi yok. Önemli olan doğru bir şey yapmaya çalışmak. Size bunu yapan tespit edildiğinde en azından sizin şikayetiniz nedeniyle rahatsızlık yaşayacak, canı sıkılacak, belki daha az sacma davranacak bundan sonra araba kullanırken.
Somut bir şey kazanmayı kastetmemiştim zaten ama neden olmasın? Tespit edilirse yamulan ön jantınızın yerine yenisini de isteyebilirsiniz.
Olan oldu, kaçan kaçtı diyebiliriz ama böyle bırakmak yerine biraz da bu kaçak, korkak, güçlüymüş gibi görünen kişileri bu kadar rahat ettirmemek içindir önerim.
Uğraşma sırası ona gelsin bakalım.

@Cemil Dada Fikirler aynı ama ben bunu uygulamam dostum bunun için yeterli zamanımda vaktimde yok açıkçası özel sebeplerden dolayı bununla uğraşamam yani ama size tamamne katılıyorum

@Cako92
Geçmiş olsun. Keşke kaza mahalini terk etmeyip polisi arasaydınız. Hala geç değil şikayette bulunmak için.

@Cemil Dada

Trafik sigortasından masraflarınızı alırsınız. Yeter ki şikayetçi olun ve takip edin. Hatta hastane masraflarınız olursa onu da alırsınız. Tabi ben bunları trafik kanununa göre haklı olduğunuzu varsayarak yazıyorum.

• Beğen
Tepkiler: telmas52 ve Cako92
@Bozkırlı Teşekkür ederim. Bişey olmadı iyiki geçti artık oldu zaten bayağı iyi forumlar

uzun zamandır bisikletforum konularını okumuyordum. bu gün kaza haberini görünce konuyu okumak zorunda hissettim kendimi. yorumları okuyunca gördüm ki yine eski tas eski hamam. ön yargılar, böbürlenmeler vs vs.
Kendimize bakalım arkadaşlar. Ne kadar doğru insanlarız biz veya neremiz doğru?

herneyse.

@Cako92 çok geçmiş olsun kardeşim.

@katran Teşekkür ederim. Görüşler farklılık gösterebiliyor her zaman olduğu gibi amaçlar aynı ne de olsa herkesın hakkında hayırlısı iyi forumlar :)

• Beğen
Tepkiler: Harun ÇEVİK
Geri