Scudo Sports

Hangisini seçmeliyim?

Scudo
@Deniz Duman yok sanırım :( sedonya alıcam dekatlonda sedonya var mı yada saglam kadrolu bı bisiklet önerın bakayım?

@35mustafa35
Sedona. Dekatlon kendi markasindan baska satmaz.Yerel bir saticisan icinize sinen bisikleti almanız yada servis agi sizin bulunduğunuz yerde olan bir markayı almanız sanki daha iyi olur. 500 tl ye bir dag bisikleti aldim kullandim sonra bir cocuga hediye ettim. Cok sevindi... Demek istedigim cok para vermeyin olk bisikletinize. Pisman olursaniz zarariniz cok olur.

• Beğen
Tepkiler: 35mustafa35
@Deniz Duman bilgi edınmek pişman olmamak ıcın bu sıteye kaydoldum o yuzden ilk basta saglam dayanıklılık beenım ıcın önemlı konforu bı sekılde ayarlarız :D eyw

@Halilibrahim edep sizlik in kralın yapan sensin.çok iyi biliyorsan bildiklerini yazarsın ama burada kimseye edep takın gibi kelimeler kullanamazsın.ukalalik yapma.ben tek bir markayı savunmadim düzgün oku.ekipman olayını az çok bende biliyorum
1.500 tl bütçe ile senin yazdığın markalar ne kadar makul.üslubunu dikkat et karşında ergen yok senin...

@Jacobox

Sana sadece gülüyorum , deveye hendek atlatırım daha kolay.

Kolay gelsin Abiler Arkadaşlar Yaşım küçük Oldugundan çok kararsız kaldım bütçe 1000-1800 arası Genellikle şehirde kullanıcam ama uzun yol için de uygun olsun sağlam ve hafif olsun istiyorum Şu iki bisiklet arasında gelip gidiyorum
1- Carraro big 929

2- Sedona 920

Yorumlarınızı bekliyorum

@aliakdemir45 (link) sedona dağ bisikletı bende ondan isitıyorumm.
ikiside dağ biisikleti sen ıstersen kendıne şehir bisikleti bak?

@Halilibrahim mesaj ima yazdiğin cevap ı okuduğumda yakıştırmana çok kizdim ama forum üyelerine saygımdan uslübülumu bozmadım.şimdi yine mesaj ları okuyacak kişileri düşünüp sana bi cevap yazıyorum sinirlenmeden.burasi bisiklet bilgi paylaşım adı na açılmış bir forum. Burada herkez aynı tecrübe ve bilgilere sahip değil,üye ler farkli kayıt tarihi,mesaj sayısı ve tecrübeye göre ayrılmakta ama bu fark üye lerin birbirine olan üstünlüğünü göstermemektedir.sen beni yeni kayıt oluşum ile kendinide profilindeki paylaşım ve yorumlarına göre bir kefe ye koymuşsun bana göre yanlış yapmışsın.neyse hepsini geçiyorum benim cevap Imi edep ile bağdaşmayan listirmişsinki bu bana göre çok ağır bir itham.senin 3 markaya yaklaşmayın demen bir üretici olan bana göre emeğe yapılmış haksızlık. Bu na tepki olarak belli benzetmeler ile sana soru sordum.bisiklet konusunda madem çok deneyimlisin buna tecrübelerini ile cevap yazardin eyvallah der geçerdim ki bi sürü örnek vermişsin.neyse burada herkez farklı bir birey ve herkezin farklı değerleri var bir daha bana cevap yazarsan işin içine edep ve Türk insanı için ailevi değeri olan yargılar içeren yakiştirmalar yapma.ne benim keyfimi kaçır nede ben senin keyfini kaçirayim...

Harbiden Koskoca forumda Yokmu hiç Bilgili bi arkadaşlar Bir cevap yazsanız abiler kardeşler sorum az yukarıda cevaplarınızı bekliyorum

carraro mu sedona mı salcano mu kron mu bianchi mi?
ben iyiden kötüye sıralayayım kendimce!

1- sedona 2-carraro 3-salcano 4-bianchi 5-kron

mecbursam sedona alırım ki aldım. almaz olaydım o ayrı konu tabi

ancak konu hibrit bisikletse eğer bunların yanından geçmem en düşük donanımlı iyi bir kadroya para veririm.

misal merida olabilir hele de yıl sonuna doğru ekim kasım gibi elde kalan 2016 modelleri eritmek için satıcılar iyi de indirim yaparlar.

1500 tl gibi bir bütçe var 29 jant uzun yola uygun rahat hafif max 15kg en az 24 vites 27 istiyorum fazlada olabilir Bu kriterlerde alınabilicek Bir bisiklet ha bu arada bisikleti genellikle şehirde arada şehirdışı uzun yol için kullanıcağım Yorumlarını bekliyorum

Arkdaşlar Merhaba;
Boyum: 1.75
Kilom: 92

Heves ve keyif için bisiklet almak istiyorum ama bir türlü karar veremiyorum, aklımda kron xc500 var dağ bisikleti seçmemin sebebi biraz hareketli kullanmayı sevdiğimden ve beni taşıyabileceğini düsündüğüm içindir. Ama bir çok yorum okudum asfaltta kullanmak için ideal değil diyorlar, diğer tür bisikletler içinde lastik olarak sıkıntı yaşayabileceğimi düsünüyorum, Yardım Edin Kafam Çok Karışık, Şimdiden Tesekkürler...
Bütçemde 1500 tl

@ahmetakgun bak ben bianchi rcx 529 aldım 1400 tl cok guzel aslında yenı aldım bı bak sende guzel saglam kadrosu var sedona 910 alsanda olur

Kardeş bianchi yi araştırdım pek tercih edilmiyor, sedona 910 alacağım galiba yada xc 500 arasında kaldım @35mustafa35

Merhaaba arkadaşlar kaliteli diye sedona 910 mu alınmalı yoksa özellikleri ondan iyi olan ha ama pek tavsiye edimeyen 200 tl daha dusuk olan kron xc 500 alınmalı şimdiden tşk ederim.

Arkadaşla yakşanlar dağ bisikleti alacam amatösörlümü yoksa maşalımı daha iyi neden

Geri