Scudo Sports

Hangisini almalıyım karar veremedim

OsmaniyeRehber

Forum Bağımlısı
Tepki
780
İsim
ibrahim
Bisiklet
b'Twin
Merhaba arkadaşlar bir haftadır forumda bisikletleri inceliyorum ve almaya karar verdim.
Osmaniye iline yeni açılan salcano bayisinde bulunan modeller şunlar sizce hangisini almalıyım ? Şehir içinde bazende dağ yolunda taşlık alanda kullanmayı düşünüyorum.Cevablarınız için şimdiden teşekkürler.

salcano NG 650 = 630 lira
NG 750 = 570 lira
astro 27.5 V = 965 lira

Scudo
Dikkatli yapın dağ alıp sonra çeşke almasaydım diyen var sürekli arazi diyorsanız mtb alın ama iyi düşünün sonra pişman olursunuz.bu arada arada fiyat farkı var ve mtb alıcaksanız astronun hdlisi var 800 e bulunabilir

Bayi malesef şehir içi bisiklet hiç getirtmemiş katalogda cint fun 50 -60 ve 70 modelleri var. bayide bisikleti sürdüm çok rahat şehir içinde kullanmada sıkıntı yaşarmıyım ilerde ?

Hayır kadroyu boyunuza aldığınızda sıkıntı olmaz.bu arada hem şehir hem arazi diyorsanız cylcross veya hibrit bisikletler var dişli lastik ama ince ayrıca kilitli maşası oluyo önde böyle düşünün bi 2. El hibrit alınabilir o paraya

Yardımcı olacak kimse yokmu ? :(

1.68 boyundayım kadro boyu ne olmalı ? mtb de ve şehir bisikletinde ? ustalardan cevap alabilirmiyim ?

Fiyatı biraz artırırsan insomnia al derim. . . Tertemiz bisiklet. 2015 lerde rock shock maşa kullanıyor artık. . Daha avantajlı.

Arkadaşın dediği gibi, İnsomnia alabilirsen al. Olmadı astro al

Cevaplar için teşekkürler.

Geri