Scudo Sports

Hangisini Alıyım? Yardımmm

emreuzun

Aktif Üye
Tepki
17
Bisiklet
Ümit
Arkadaşlar Bisikletimin parçalarını değiştircektim. Sağolsun forumdaki abilerim beni fikrimden caydırdı. Yeni bisiklet alacağım. Sizin önerdiğiniz bi model var mı?

Marka olarak Bianchi veya Salcano.Lütfen Amortisörlü olsun. Bütçem 400 TL.
Yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden Teşekkürler.

Scudo
Salcano NG650 veya Bianchi Speed 4000

@furkancinar98

Amortisör yok bunlarda :(

@Özcan Çömez

Eziyet olur derken?

dostum amortisörden kasıtın çift amortisörlü bisikletlerse aman bulaşma derim, 1. si arka amortisör fazlasıyla yorar 2. si ağırlık yapar

Arka amörtisör alırsan 2 haftada bisikletten soğursun çok ağır olurlar ve yolda giderken arka amörtisör bütün gücünü emer hızını keser.

Arka amortisörü olursa ağırlık artar ve yorulursunuz. Pedala her bastığınızda gücü emer arka amortisör bence gereksiz.

aslında doğru söylüyorsunuz ama hiç mi yararı yok arka amortisörün :(

@ismet caner

Hiç mi yararı yok çift amortisörün ?

çift süspansiyonlu bisikletler sadece ser inişler yapacaksınız işinize yarayabilir onun dışında sizi fazlasıyla yorar o tarz kullanım içinde zaten bu bisikletlerin çift süspansiyonlu olanları yetersizdir

@Alkan Koç

Teşekkür ederim sizce bu nasıl ?
(link)

abıcım sıfırı zaten 470 lıra bıde 400 lıraya ıkıncı el alıp kargo parası odıyceksın ... istanbulda bı bısıkletcıye gıt pesın para de onlar zaten ındırım yaparlar... azda buyuklerın elını op tamamla bence ... sıfır hemen mıs gıbı olur ...

(link)

@emreuzun

Yararı var. Downhill tarzında sporlar yapacaksan sarsıntıyı minimuma indirir. Ancak onun için de pahalı olan çift amortisörlü bisikletler gerekir, aksi halde bisiklet altında ufalanır bir yerden atlarken. Yani düz yolda bisiklet sürerken arka amortisörün hiç bir esprisi olmadığı gibi uzun yollarda daha çabuk kesilme, pedala uygulanan kuvvetin karşılığını verimsiz bir şekilde alma gibi sonuçlara sebep olur. Hatta ön amortisör bile çoğu yerde gereksiz.

@Çağatay Çağlar

Tamam. Alacağım bisiklet kafamda şekillenmeye başladı.
Abilerim ve arkadaşlar Peki renk olarak ne önerirsiniz? Beyazda sorun olur mu?

merhaba, bende arka amortisör lü bisiklet var bundan 7 yıl önce almıştım keşke almasaymışım şuanda arka amortisörü sonuna kadar sıkıyorum kapatıp geziyorum yani onunla uğraşılmaz şehir içinde bi faydası yok 400-500 liralık arka amortisörlü bisikletten hayır gelmez he dersen (link) şöyle bişey alırım diye ozaman hiç düşünme :D

@onur ö

eheheheh bu beni aşar :) :cheer: :003:

O fiyat aralığında en iy iseçenek salcano ng650.Arkadaşlarda aynı şeyi söylemiş zaten.V frenli olanını al tepe tepe kullan hiç düşünme:)

@M.FARUK

Disk fren istiyorum ya :(

Geri