Scudo Sports

Hangisi?

Can Sonbay

Forum Bağımlısı
Tepki
300
Bisiklet
Giant
İyi akşamlar.Birşey sormak istiyorum.Elime bi miktar para geçti.Benim Sedona Borlam var.Üstünde standart Tourney ve altus parçalar var.Bu parayı nee hrcrsam en doğru seçim olur?.Aklımda;
-Alexrims Ace19 çemberli Acera göbekli jant seti,
-Acera Arka attırıcı,ruble,aynakol,vites-fren kolu,
-Ve Geotech Racekadro var.
Ama şöyle br sorun var acera vites sistemini almam için göbekleri değiştirmem lâzım.Göbekleri değiştiriceğime direk acera göbekli ace 19 jnt seti toplamak istiyorum.Ama bunların hepsini yapabilecek para elimde yok.Ama Geotech Race uzun suredır hayllerimi süslüyor.Birazda beni süslesin istiyorum.Sizce hangisinden başlamalıyım?Delta bisikettede pein fiyata%16 indirim olduğunu duydum.Muhtemelen jant setinden başlayacağım.Eğer piyangoyu tutturma gibi bir mucizeyle kaşılaşmassam elmde 2 seçenek var.Jant mı kadro mu?Yardımlarınızı bekliyorum.

Bu arada konuy açaca başkayerbulamadım.Eğer yanlış yere açtıysam özür dilerim..

Scudo
bence öncelikle kadroyu değiştir ileride daha fazla para toplayınca çekiş sistemini deore ile değiştirirsin.

evet bncede ilk önce kadroyu değiştir ;) dier parçaları her zaman değiştirebilirsin ama kadro ve maşayı her zaman değiştiremezisin !!

sedona borla kadro ile geotech race kadro arasında nasıl bir fark var peki..

@Ozan Güven

dağlar kadar :D

sedona borla başlangıç seviyesi bir kadro açıları, rigitli , sağlamlığı düşük bir model geotech race modeli ise profesyonel kullanım için üretilmiş bir kadrodur sedona borla için yazdıklarım bu kadro için tam tersidir.

tek benzerlikleri materyalidir:D Onun dışında havada,karada,suda geotech race bir numara..

Geri