Scudo Sports

Hangisi iyidir.kron xc3000/amoeba scud

ışıdan

Üye
Tepki
0
! hafta içerisinde bir bisiklet almak istiyorum. Sizce hangisi iyidir.
Hangisini tercih etmeliyim yardımcı olursanız sevinirim.

Scudo
Amoeba Scud...

Sağlam ve kaliteli kadro güzel açılar, nispeten az daha hafif. Donanımı tamamemen aynı seri... bütün kadro ekipmanlarıda amoeba ve hafifler...

XC3000...

Kadro güzel ama amoebaya göre az daha ağır (50-100gr)... Göbekler genel donanıma göre bir alt model ama diğer sistem 9 lu olmasıyla bir adım önde... Kadrosu güzel fakat amoebaya göre biraz daha uzun ...tur kullanımında ve yol kullanımında daha atak...

• Beğen
Tepkiler: nebileyimulan
Scud, full Alivio'lu (8'li sistemin en iyisi)
XC 3000 ise ön vites değiştiricisi dışında full Deore'lu (9'lu sistem, 8'li Alivio'ya göre daha üst grup)

Scud'un kadrosu, Çağrı'nın da dediği gibi XC3000'e göre daha hafif.Benim bildiğim
Scud 1500gr,
XC3000 1700gr (17.5")

Kullanım amacınızı yazsaydınız daha iyi yardımcı olabilirdik.
Her 2si de memnun edecektir tabi, fakat benim seçimim Deore kullanmasından dolayı XC 3000'den yana olurdu.

Amoeba hussar kullanıyorum.Hussar'ı almadan önce scud'ıda denedim.Gerçekten scud çok iyi, ve diğerlerinden çok farklı.Scud'ı şiddetle öneririm.

9 lu sisteme sahip olan kron xc3000 .. Yarı - prof bir seviye secmis olursunuz .

arkadaslara katılıyorum kadro olarak belki 50-100 gr agır ama ataklıgı ve kendini size ait oldugunu hissettirmesi güzel bir bisiklet bencede xc 3000 olur derim

Geri