Scudo Sports

hangisi alınır ki?

dawes

Üye
Tepki
0
MERHABA ARKADAŞLAR BİRAZ UZAK KALDIM BİSİKLETTEN BAYA BİŞİLER DEĞİŞMİŞ MODEL SEÇİMİ KONUSUNDA ÇOK KARARSIZ KALDIM FİYAT PERFORMANS AÇISINDAN HANGİSİNİ ALMALIYIM SİZCE? LÜTFEN GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM..

MERİDA MATTS TFS 500 2009 (1275 dolar)
(link)

TREK 6000 2010 (990 euro)
(link)

CORRATEC XVERT EXPERT 2010 (769 euro)
(link)

SEDONA 781 2009 (1375 dolar)
(link)

Scudo
muhtemelen 781...

781'in donanımı oldukça güzel,bir yanda da Trek kalitesi.. Diğer seçenekleri eleyip bu ikisi arasında karar verin derim. Donanımı ileride zaten yavaş yavaş yükseltirsiniz o bakımdan Trek alırdım şahsen. Yok ben uğraşamam dersenizde 781 alıp tepe tepe kullanın donanımı çok güzel.. 2 tercihtede pişman olmazsınız diyorum. Kolay gelsin zor seçim :)

Malzemeden çok kadro kalitesine bakman lazım. Kadronun abuk sabuk esnemesi, açılarının sana uygun olmaması gibi şeyler XT yada XTR gibi malzemelerin getirdiğinden fazlasını alıp götürür bu aklında olsun. Esnemezlik ve kadro kalitesi olarak seçimlerinde Trek açık arayla lider.. Ardından Merida, Corratec ve sonuncu olarak Sedona geliyor.

(link) scale serisinede bir göz atın derim. Güney abiye bende katılıyorum önce kadro kalitesine önem verilmeli bunu geçte olsa anlayabildim :)

@Güney Tuncer

trek modelini yakındanda gördüm kadrosu çok güzel ve estetik trek yada merida arasında kaldım ama sedonada çok güzel malzeme olarak :(bugün gidip bide yakından görücem diğer bisikletleri resimdekinden daha etkili oluyor canlıları.teşekkürler

trek al başın ağrımasın..ömürlük..

@Ozzgurr

ya bu çokkkk güzel bişey hatta ağlıcam :) ama bütçemin en üstü 6000e yetiyo.tşk ederim.

@dawes

Yanlış algılanmasın ama bu fiyata bu bisiklet alınmaz..6.000 tl ye bunun en güzelini dizerim.Abartmıyorum.:in: Çok iyi düşünüp araştırmak gerekir.

@sadana

Abi 6000 TL değilki bisikletin fiyatı sadece markası TREK6000 orada bir karışıklık olmus sanırım :) Bisikletın tutarı 990 Euro olarak belirtilmiştir. :in:

@Semih DORU

Ali abi yanlış analdı sanırım. :D Semih düzeltme için tebrikler.Bende dedim bunun neresi 6000 tl .. :D

Bisiklet almadan önce Kron XC 4000 e, bir bakın.Gerek kadro,parça,sürüş olarak iyi bir bisiklettir.Seçim size kalmış...

@Cihan Aydan

Hocam takip ettiğim kadarıyla bütün bisiklet seçimi konularına üşenmeden Kron Kron diye mesaj atıyosun .. Kron bayisi falan mısın .. Yoksa Kron dan başka bisiklet görmedin mi ?

• Beğen
Tepkiler: sonEr´´
@Metehan Mendi

Bu lafa nedense bayagi guldum:D

Ozgur Bey'in onerdigi bisiklete bakinca butceyi artirmak icin birkac ay bekleyebilirseniz 6500 cok daha makul bence. Dart yerine Tora, frenler Shimano hidrolik, aktarma sistemi deore, uzun vadede sorun cikarmayacak guvenilir parcalar.

Ustune Trek omur boyu garanti de eklenince ilerde para harcamaniza yol acacak tek sey ekstra hafiflik icin yapacaginiz donanim degisimleri olur.

Gorunusunu de begenmissiniz zaten, bence bir dusunun.

Corratec derim ben.. Hepsinden daha seri.. Daha harekli daha atak..

@Metehan Mendi

Dikkatiniz iyi hoşta.Sanırım tüm mesajlarımı okumadınız...Sende sadece hayatında sadece Scoot görmüşsün başka bisiklet bilmiyorsun!Trek,Whistli,Scoot,Carraro,Salcona,Corratec forumda önerdiğim bisikletler arasında...Bu konular dikkatinden kaçmış olmalı!!!Ayrıca bayi ile bir alakam yok!!!!!!!!Mesleğim zaten avatarda yazıyor!!!!!!!!!!!Ayrıca ,keyif benim istediğim bisikleti istediğim şekilde yazarım!!!!Seni ne ilgilendiriyor!!!!!mad:Ne hakla böyle bir yazı yazıyorsun sen!!! Merak ettim doğrusu!!!!!

Geri