Scudo Sports

Hanği Yol Bsikleti Hem Bütçe Hem de Kalite Olarak İyi

Hanği Yol Bsikleti Hem Bütçe Hem de Kalite Olarak İyi

• Orbea AVANT M50

• Trek 1.5

• Trek Madone 2.1

• Toplam katılım
    3
  • Anket kapanışı .
Tepki
55
mesela 'a' bisiklet ile 'b' bisiklet arasındaki donanım farkına o aradaki fiyatı vermeye değer mi?

Orbeaların fiyatlarını bilmiyorum.

(link)

(link)

(link)

(link)
url=us/en/bikes/road/performance_race/1_series/1_5

(link)

Scudo
Trek 1.5 = Aluminyum set ve tiagra set -
Trek 2.1 = Aluminyum (Diğer modele göre üst) ve 105 set +
Cannondale = Alumınyum ve 105 set , Jantlar Rs11(Sanırım kablolar kadro içinden geçiyor ) +
Orbea Avant M50= Karbon kadro ve 105 set , Jant Mavic Aksium ( Kablolar kadro içinden geçiyor )++
Orrbea B M50= Alumınyum kadro ve sora set -
Tamamen şahsi fikrimi söylüyorum Orbea ama çok detaylı incelenmesi gerekli hepsi 105 set sonucta :/

orbeaların fiyatını bilsem trek 2.1 ile arasında çok fark olabilir fiyat olarak cannondaleyi yenirler tekrar denersen açılır

@sadık bostan
Bence önce seçeneklerinizi doğru sitelerden doğru mağazalardan bulun ondan sonra kıyaslayın çünkü hangisi ne kadar , arasındaki fark vermeye değer mi karsılastırmak gerek.

@sadık bostan

Bence en başta bisikletleri kendi sitelerinden değil alabileceğiniz sitelerden mağazalardan vs aldığınız fiyatlarla yazarsanız karşılaştırma daha iyi olur. Ama derseniz ki maddi problem yok. Beğenmem önemli fiyat neyse alırım. O zaman orbea orca b m50 aksium güzel bence. trek 2.1 de hoş. Bu ikisi arasında biri seçilebilir. Ben olsam Orbea orca b m50 aksium u seçerdim galiba.

@sadık bostan

Bence en başta bisikletleri kendi sitelerinden değil alabileceğiniz sitelerden mağazalardan vs aldığınız fiyatlarla yazarsanız karşılaştırma daha iyi olur. Ama derseniz ki maddi problem yok. Beğenmem önemli fiyat neyse alırım. O zaman orbea orca b m50 aksium güzel bence. trek 2.1 de hoş. Bu ikisi arasında biri seçilebilir. Ben olsam Orbea orca b m50 aksium u seçerdim galiba.

Geri