Scudo Sports

Hangi yol bisikleti?

ben de 2011 model dambiez 915 kullanıyorum yani soralı sistem ,birkaç ay önce aldım ve genel olarak memnunum yalnız dikkat edin benim gibi kötü süprizle karşılaşmayın .Nedir o kötü süpriz diyecek olursanız şu:scwalbe lugano yerine üçte bir fiyatına satılan cst lastiklerle geldi bisiklet ve bu lanet lastik 380 km de 4 kez patladı ve patladığında janttan sökmek tam bir işkence ..dağıtımcısı olan accel bisiklet ise oyalamaktan başka birşey yapmadı arayıp durumu ilettiğim zaman.

• Beğen
Tepkiler: ThePoorWanderer
Scudo
Bu değerli bilgiyi verdiğiniz için teşekkür ederim. Yoksa bisikleti teslim alırken, tekerin markasına dikkat etmezdim herhalde.

Ama siz de bence direkt il hakem heyetine gidin. KESİNLİKLE zararınızı tazmin ettirirler.

Arkadaşlar bu bisikleti almayı düşünüyorum. (link)

Görüşleriniz nedir? 1.79kg. 74kg. yim. Boyu uygun mudur sizce? Siz olsanız 1500 tl ye kadar hangi yol bisikletini alırdınız?

Arkadaşlar yukarıda yazdığım bisikleti biran önce almak istiyorum. Almak için sadece yorumunuzu bekliyorum. Bu bisikletle ilgili bilgisi olan arkadaşlar görüşlerini yazarsa müteşekkir olacağım.

Geri