Scudo Sports

Hangi yol bisikleti yarışı favoriniz?

Hangi Yol Bisikleti Yarışı Güzel

• Toplam katılım
    37

Gjankrow

Forum Bağımlısı
Tepki
3.164
Bisiklet
Salcano
Bugün bir arkadaşımız Fransa turu için soru sorduğunda karşılıklı muhabbetimiz sonucunda aklıma böyle bir konu açma fikri geldi. Sanırım forumda yok. Anket ekleyeceğim ancak mesajlarınızda hangi yarışı neden çok beğendiğinizi belirtirseniz sevinirim.

Ülkemizi hariç tutarsak, Giro İtalya bana daha güzel geliyor. Turun kapsamından çok içeriği beni çok cezbediyor. Bu konuda herkesin görüşlerini bekliyoruz.

Scudo
Neden giro'yu daha bir iştahla takip ettiğimi hep düşünürüm. Aslında cevabı basit, takvimdeki ilk büyük tır da ondan. Bütün kış yaşadığım açlığı dindiriyor. Çok da özel bir sebebi yok.

• Beğen
Tepkiler: Volks
Eğer 100. Yıl uğruna koydukları en iyi inişçi ödülünü gelen tepkiler üzerine kaldırmasalardı en sevilmeyen tur olcaktı heralde Giro. İsabetli oldu demek ki

Tabiki Giro..hem de her yıl yemi supriz oluyor.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vuelta son iki yıldır daha çok hoşuma gidiyor

Bir Giro etabını izlerken yorumcu bir söz söyledi çok hoşuma gitmişti onu yazmak isterim" İtalya da bisikletçilere birer kahraman sanki bir sanatçının baş yapıtı gibi izleyip desteklerler ama Fransa da ise sanki kasabasına bir sirk veya panayır gelmiş gibi izlerler" demişti o söz beni çok etkiledi lafın kısası 2009 yılında yarış izlemeye Giro ile başladım bende yeri apayrı

• Beğen
Tepkiler: Cemil Dada
Geri