Scudo Sports

Hangi vitamin tabletini almalıyım.

bende dışarıdan alınan vitamin ve minarellerin hic bir faydası olmayacağı kanaatindeyim.
bikaç arkadaşın söylediği gibi düzenli,dengeli beslenme ile vitaminlerin sağlayacağı faydanın kat kat fazlası gıdalardan sağlanabileceği düşüncesindeyim.
toplumumuzda bu kadar vitamin kullanımı sadece ilaç firmalarının midelerini birazdaha genişletmek için sürdürülen bir oyun bence.
ayrıca ''kullandım faydasını gördüm'' olayınında psikolojik bir durum olduğunu düşünüyorum.yani vitamini aldıktan sonra kullanıcının bedeninden beklentileri artıyor ve kişi kendini biraz daha zorluyor;dolasıyıysa performansındaki artişı vitamin kullanımına bağlıyor.
yeterli dinlenme ve sağlıklı beslenme sporcunun ihtiyacı olan öğeler bence:)
saygılar

Scudo
Turkiyede alinabilcecek en iyi Multivitamin Solgar vm serisidir.vitaminler enerji vermezler Vucut un işcileridir.

en güzel vitamin kombinsyonu twinlab vitamin araştırn çok çok iyi bir ürün

Vitaminlerin veya diğer desteklerin etkileri plasebo bile olsa kullanılmaları mantıksız değil. Sonuçta etkisi fiziksel veya değil olumlu bir sonuç varsa amaca ulaşılmış oluyor. Vücuda zarar verme sınırlarından uzakta kaldıkça etkinin kaynağı ikinci planda olabilir.

twinlab multivitamin kombinasyonu süper tavsiye ederim arkadaşalr bir araştırın neten gayet güzel ve 1 numara hala yabancı ülkelerde

alicim türkiyede fazla yerlerde yok fakat satan getirten bir iki internet sitesi var her yerden alma birde sonuçya malum ülkemizde merdiven altı üretim bol :D ama araştır sağlam yerler var neonaste.com diye bir site var oarada sağlam ben hep ordana lrıdım ama süper bir vitamin

• Beğen
Tepkiler: Mösyö-balerin
en kalitelisi en iysi en güzeli yani dünyada twinlaptır en iyi vitamin kombnasyonu ve diğer ürünleri en iyisi twinlap

Yoğun aerobic antrenmanlardan sonra magnezyum takviyesi alıyorum (magvital) bunun dışında multivitaminlere baktığımde 2000 tl olan da var 300 tl olanda çok saçma. Demekki arada bir kalite farkı var birde her bir servisdeki vitamin veya mineralerin günlük alınma yüzdesinde, bazılarında %200 hatta %1000 lere varan oranlar var. Bune abi ! herşeyin fazlası zarar değil mi

• Beğen
Tepkiler: AeroKnight
Yoğun aerobic antrenmanlardan sonra magnezyum takviyesi alıyorum (magvital) bunun dışında multivitaminlere baktığımde 2000 tl olan da var 300 tl olanda çok saçma. Demekki arada bir kalite farkı var birde her bir servisdeki vitamin veya mineralerin günlük alınma yüzdesinde, bazılarında %200 hatta %1000 lere varan oranlar var. Bune abi ! herşeyin fazlası zarar değil mi
lethal-doses-55-subtances-4_comp.png

Bu tarz şeylere gerek var mı?

Bu tarz şeylere gerek var mı?
Bende kararsız olduğum için hem bu konuyu takip ediyorum hemde günde 2-3 veya 1 ölçek olan kullanımı olan hap/toz takvıyesını haftada toplam 4-5 kez kullanıyorum

Tahlil yapılır, eksik olan takviye edilir ;)

• Beğen
Tepkiler: M.İhsan
Ben Solgar vm2000 kullanıyorum , özellikle iş temposu yoğun olduğunda ve bisiklet antrenmanım varsa o gün. Tavsiye niteliğinde değildir ama ben şahsen faydasını hissediyorum.

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
Denediklerim arasında kralı "Kingsize nutrition monster pak" tır. Her gün kullanıma uygun bir ürün değildir. Yoğun egzersiz antreman yapacağınız gün kullanıma uygundur. İçinde bcca' dan koenzim' e, klasik vitaminlerden bütün minerallere, kaslar için gerekli olan aminoasitlerden enzimlere, kafeinden gingseng' e envai çeşit aminoasit, vitamin, enzim ve mineral bulunduran bir üründür.

5 saat üstü her sürüşümde sürüşün ortasında içerim, şimdiye kadar kullandığım envai çeşit ürün içerisinde en başarılı olanıdır.

Dediğim gibi sadece antreman günlerinde kullanıma uygundur. Antreman/uzun geziler yapılmadığında 64 bileşen ve 5 gram aminoasiti vücuda almak gereksiz olur.

Vitamin o dediğiniz anlamda işe yaramaz arkadaşlar. Eğer yarıyorsa o sadece vitamin değildir.
Piyasadaki birçok pro-sporcu(!) multi-hayvan-dozer-ultra vitamin ürünü doping testlerini geçemez. Yaşanmış örnekleri çok.

Geri