Scudo Sports

Hangi TV Kanallarını İzliyoruz?

Hangi TV Kanallarını İzliyoruz ?

• CNNTURK, HABERTURK, NTV-MSNBC, SKYTURK, CNBC-E

• ATV, KANAL D, SHOW TV, STAR

• KANAL 1, KANALTURK, TV 8

• TRT

• KANAL 7, TGRT, SAMANYOLU TV

• HİÇ İZLEMİYORUM

• HEPSİNDEN BİRAZ

• Toplam katılım
    121
@Anıl KÜÇÜKGÖKSEL

Evet. :) Aslında yakın zamandaki forum üyelerinin görüşlerini merak ettim. Gençliğin TV ile pek arası yok. Hani olsa da öyle aman aman bağımlılığı yok. Eh PC, akıllı telefonların gelişmesiyle gerek kalmadı gençlik için herhalde. Hehe.

Scudo
Şuan kaldigim evde TV yok varda Playstation 3 kurulu sadece TV izlemeyi hiç sevmem reklamlar sağolsun. Sadece memlekete gittiğim 5 10 günde de haber kanalı olarak Samanyoluhaber ve Bugün TV kültür olarak da Mehtap tv ve Irmak tv. Belgesel discovery channel ve animal planet .:) extradan denk gelirse 5N1K ve Teke Tek i izlerim. Ha yumurcak tv de çoğu zaman izliyorum kardeşim sağolsun :)

Tv seyretmiyorum. İşime yarayacak bir şey varsa onu İnternet'ten bulmayı tercih ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: Barış TURAN
Digiturk kullanan varsa bilir 181'den 193'e kadar bakıyorum (sürekli takip ettiğim programlar ise Ağaç ev ustaları, Nasıl yapılır, Akvaryum dünyası,... gibi)

Ben bu yaşımda hala Cartoon Network te Gumball ve Regular Show u izliyom

Mümkün olduğu kadar kutuların ( ev, iş, okul, avm ) ve çerçevelerin ( tv, lap top, akıllı telefon ) dışına çıktık şükürler olsun.
Evde 5,5 yaşında bir turcu olduğu için özellikle dikkat ediyoruz.

Litv.JPG

• Beğen
Tepkiler: thomisus lx
bir yaz günü oturmus kral tv izliyordum. spiker kız konusmaya basladi. k konustukca ben utandım. beyni olan bir orangutana konuşmayı öğretebilseniz bu kadar boş bu kadar anlamsiz konusamaz. o hayvan bile beceremez. la ben napiyom dedim kendi kendime. tv ye kapattim ve kitaplara gömdum kendimi. 1994ten beri tv izlemiyorum.

Geri