Scudo Sports

Hangi Takımlısınız?

Scudo
FenerBahçe.....

ben şunu merak ediyorum hiç takım tutmadım tutmamı gerektirecek bir bağlılıkda hissetmiyorum.Takım seçimini neye göre yapıyosunuz?...

neden takım denince hemen futbol takımı gelir başka spor takımları akla gelmez...? ve tutulan takımın bize ne gibi bi fazdası olduğunuda anlamadım bu yaşıma kadar.... birkaç sorum olacak
biz tutmassak o takımlar düşüyormu ...:)
en çok taraftarı olan takıma ödül varmı
neden o takımlar o sıcakta soğukta mücadele ediyoalrki madem taraftarlık var yıl her yıl seçim yapılsın gidelim oy umuzu verip şampiyonu belirlesek olmuyormu ?
hem o kadar parada harçamamış olmazlarmı takımlar....:) bu soruların cevabını bilen varsa bilgilendirsin .......

@hu_handan

Güzel soru.

Bu arada, ben takım tutmuyorum. Milli takım dahil... (Bazılarınıza ters geldi biliyorum. Biraz düşününce sebeplerini bulabilirsiniz)

@castelloterminator

armasında tek türk bayrağı olan takım beşiktaş değildir.karşıyaka spor kulübü armasında da türk bayrağı vardır ve atatürk tarafından konulması istenmiştir.geç de olsa düzeltmek gerekir:)

• Beğen
Tepkiler: Murat EVGİN
Seattle Supersonics

http://perso.orange.fr/nba-history/images/Logodiv/nw/sea_logo.gif
Ölürüm renklerine be..Yürü..

@Selim Çam

copy selim çam , paste here :D ..:: FeNeRBaHÇe ::..

Fenerbahçe Futbol takımı ;)
Fenerbahçe Basketbol takımı ;)
Chicago Bulls (Maykıl cordınlı , Denis Rodmınlı ,Sıkati Pipınlı zamanlardan) :)

@baymineral

Seni canıı gönülden destekliyorum. Yuvarlak içi boş şeyin arkasından koşan ondan da boş 20 kişi, iğrenç.
Maça gitmek !! Maça giderken serseri kurşunu isabet etti öldü ! , Ölümüm bisikklet kamyon altına girdi şeklinde olsa gözlerim kapalı giderim ama maça giderken polisden cop yemek, serseri kurşunu yemek kadar kötü bişi yokk.

Hem ilk tekerlekli sağlam alet bisiklettir..

zevkler tartışılmaz,ayrıca avrupada ne jop yersiniz nede serseri kurşunu var...GALATASARAY ı destekliyorum ama daha kadrosunu bilmem :)

Türkiye'de uefa'yı,super cup'u alan tek takım....::.GALATASARAY.::.

• Beğen
Tepkiler: selfpower
Geri