Scudo Sports

Hangi rotor?

Hangi rHangi

• 160 mm

• 180 mm

• 203 mm

• Toplam katılım
    13
Tepki
16
Disk frenlerde rotorun 160 180 203 mm olmasının avantajları veya dezavantajları nedir bide disk fren uyumlu her bisiklete bütün rotorlar olur mu, ya da olması için herhangi bir parça gerekir mi

Scudo
pardon yeni konu nereden açılır acaba biri yardımcı olabilir mi??yöneticiye mail atıyorum cevap gelmiyor kaç gündür,kusura bakmayın ayrık otu gibi çıktıysam...

Disk çapı arttıkça frenleme gücü artar. Büyük rotorun dezavantajı büyük olduklarından dolayı çarpma vs gibi sebelerden daha kolay eğilebilmeleri.
Kilonuza ve kullanım amacınıza göre disk çapı seçmeniz en ygunu olacaktırç Normal kilo ve kulanmda biri iseniz 160lık rotorlar işinizi görecektir.

@Hüseyin Muhammed ATALAY

Önce Bu konu başlığı defalarca yazıldı atölyemiz fren kısmında aratırsan çok detaylı tartışmaları görebilirsin.Arkadaşlarda gerekeni yazmış ağırlık ve kullanım tarznıza göre değişir.Son olarak da bu tip konuları lütfen bir daha ikinci el kısmına yazmayın :)

@Tamer Kamalak

Tamer bu yazıyı kaç tane ikinci el ilanının altına yazdın bilemiyorum ben silmekten yoruldum.Konuyu açacağın bölümde sol üst tarafta yeni konu sekmesini görüyorsun oradan açacaksın......

Geri