Scudo Sports

Hangi Renk Kron Xc250?

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
Ya bu konuyu bir daha açmıştım ertesi gün alacaktım fakat o akşam halısahada elimi kırdıktan sonra kısmet pazartesiyeymiş.Acaba siyah-beyazmı alsam siyah-matmı alsam çok kararsızım! yardımm :)

Scudo
Bu ruha göre değişen bir şey ama bana sorarsan siyah mat derim.İyi forumlar..

Siyah-mat. Var mı ötesi ? :D

zevkler ve renkler tartışılmaz :) ben yeşil ton olanı tercih ederim mesela :D

Ben siyah beyaz diyordum hep taaki kırmızı rengini canlı görene kadar, senin soruna gelince bu zevk meselesidir, tartışılmaz. İçine hangisi siniyorsa onu al ;)

Yazıları büyük ve renkli yazmanız forum kurallarına aykırıdır.Lütfen dikkat ediniz.Ayrıca sizin konunuzu açan bir kişi zaten yazdıklarınızı okumak için açmıştır renkli ve kalın puntoda yazmanıza gerek yok diye düşünüyorum.

ya normalde bu yazı tipiyle yazıyordum fakat bi değiştiriyim felan dedimde onayladıktan sonra değiştiremediğim.

kırmızı siyah al üç gün önce ben de aldım çok güzel duruyor. Sırf bu renk olsun dite kadro boyunu büyük almak zorunda kaldım. Şimdi de canım sıkılıyor.

yorumlardan yeşil-beyaz begenip giderek siyah-mat alan birisi vardı.sanırım asilzade renkler kendini belli ediyor:D

@İslam Gölge
Bu mesaja verdiğiniz;

@Mustafa Hakan MERT

Bu cevabın koyu ile belirttiğim kısmından hoşlanmadım. Konunuzu o noktada okumayı bıraktım. Adminde değilim.

• Beğen
Tepkiler: İslam Gölge
@Mustafa Hakan MERT

"Dilini terbiye etmeden önce yüreğini terbiye et çünkü söz yürekten gelir,dilden çıkar..."

imzasını inkar eden kişi!!!

Admin olmaya gerek yok foruma üye olurken forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş olursun ve bu kurallara uymalısın, kuralları bilmiyorsan da bilen birisi uyardığında artislik yapmamalısın

• Beğen
Tepkiler: İslam Gölge
@Mustafa Hakan MERT
Admin değilim 2004 yılından beri bu forumda aktif olarak bulunuyorum.Sizin gibi tecrübesiz ve kararsız bisiklet alıcılarına ve kullanıcılarına dilimiz döndüğünce yardımcı olmaya çalışıyoruz.Ayrıca yazdığınız kelimeler de imzanız ile hiç uyuşmuyor.Terbiyesizliğin lüzumu yok.O kadar...

• Beğen
Tepkiler: Mesut C.
tamam özür diliyorum fakat büyük ve kırmızı renklerle yazdım diye seninde beni uyarman beni sinirlendirdi açıkçası istersem 20 punto yaparım fosforlu yeşil ile yazarım yani...

Ama uyarması gerekirdi zaten forumda öyle bir şey yapmak yasak!

işsiz işsiz forum kurallarınımı okuyacaktım?( sizin gibi zamanı değersiz olanlar için tabiki bu doğal olabilir...)

Geri