Scudo Sports

Hangi radyo veya radyo programını dinliyorsunuz?

Hangi Radyoyu Dinliyorsunuz?(Türkçe Pop)

• Toplam katılım
    30
@Furkan Çetin

Tavsiye ederim herbikese sabah GEVEZE akşam Bay J iyi gidiyor...

Scudo
@emre arıkan

Birde kralcı olacaksın daha sloganınızı bilmiyorsun :p
Krala Selam Damara Devam olmasın o? :)

yanlış yazmışım pardon bi anda yazınca bi slogan daha var

eczanelerde satılmayan tek ilaç
ilaç
gibi
radyo

• Beğen
Tepkiler: Eren AYDIN
Akşam Power FM BAY J oldukça iyi. Sabahları NTV ve CNN Türk.

power fm bay J yi dinleyen baya forumcu varmış ya. Bende bi dinliyim bakim şunu. Teşekkürler paylaşım için.

arada bende gevezeyi dinliyom ama kafa ütülüyo ya adam garip garip konuşuyo tabi aralarda komik olup koptuğumuz anlarda oluyo :D:D:D

Geveze bugün İzmir Balçova Kipa'ya geliyor,ilgilenen arkadaşların dikkatine.Galiba saat 16:00'da orada olacak.

Normalde ben "Aşk Fm" Dinlerim ama bunların arasın da ise kral fm seçtim.Emeğin ve paylaşımın için tşk ler.İyi Forumlar.

• Beğen
Tepkiler: emre arıkan
@emre arıkan

Emre kardeşim az kaldı sende devam edersin.Hatta en içden.Askerde ihtiyaç duyarsın sanırım.:) SAğ sağlim bitirmen ve umutların kaybolmadan yola devam etmen dileğiyle.Sevgilerimle kardeşim.Kib slm lar..

Haluk levent den "Sevenler Ağlarmış" birde "Hani Benim Olacaktın"Şarksını sana armağan ediyorum.Ben çooooook dinledim..

• Beğen
Tepkiler: emre arıkan
sabahları alem fm nihat sırdar, reklam aralarında cem arslan- saat 12:00 de ceyhun yılmaz-best fm(şiddetle tavsiye edilir) saat 18:20 best fm arıza show- gecede alem fm matrax.

• Beğen
Tepkiler: Eren AYDIN
@zeki günaydın

Al bendende o kadar :) Yalnız ben akşamları best fm de arıza yerine gene Alem fm de Nihatla sivrisineği dinliyorum. Geceleride Best fm Serdar yayında :) Tabi bazan Serdar yerine de matraxı dinlerim. Galiba Best fm ile Alem fm vazgeçilmezim oldu :)

• Beğen
Tepkiler: Zeki Günaydın
Öğlen kuşağında Radyo Klas ta Hop Dedik Ayhanı dinleyen yok mu? Öğlen kuşağının vazgeçilmez radyo programı bence. Tavsiye ederim.

Best FM Arzu'nun İnleyen Nağmeleri-Arzu Çağlan :) güldürüyor beni. ha bide alem fm Matrax.

@Ali AKTAŞ

ya o kadının gereksiz yere gülmeleri beni rahatsız ediyo. habire eeee diyip duruyoya beni uyuz ediyo:):):

• Beğen
Tepkiler: Ali AKTAŞ
Şu anda radyo klasta Hop Dedik Ayhan Show u dinliyorum :) tavsiye ederim:)

Virgin Radio / Sabahları Geveze ve akşamları da tabi ki vazgeçilmezim BayJ en iyisi.

Geri