Scudo Sports

Hangi pompa daha iyi?

Süleyman.

Aktif Üye
Tepki
77
İsim
Süleyman
Bisiklet
Diğer
Sizce Ayaklı Pompa mı Yoksa El Pompası mı Daha İyi ? :)

Scudo
El pompası bence. Yanınızda taşımanız açısından. Malum lastiğin nerede patlayacağı belli olmaz.

• Beğen
Tepkiler: Mesut DOĞRU
Bana göre el pompası ile ayaklı pompanın yeri ayrı, eğer evde atöyle şeklinde çalışıyorsan ayaklı pompa gibisi yok. Tabi seyahat esnasında yanında bir el pompasıda şart.

Kadroya ilişik bir el pompası hayat kurtarır :)

El pompası ile ayaklı pompasını kıyaslanamaz.

Ayaklı Pompa: Tur öncesinde lastiğinize istediğiniz basıncı yorulmadan 30 saniye içerisinde verip yolunuza bakarsınız.

El pompası : İç lastik patlama durumlarına karşı yanınızda her daim iç lastik ve yama seti ile taşımanız gereken pratik bir alet fakat yüksek basınç vermek zorlayıcı ve uzun sürer.

iki işlevi birden görebilen, 700x23 lastiklere rahatlıkla 110 psi hava basabildiğim sigma delta jet pompayı tavsiye ederim.

Eve ayaklı, yanınıza el pompası.

Yol kullanıyosan kesinlikle ayakli pompa onceligin olmalı yeterli hava basamazsan lastik çatlar kırılır ve yılan ısırığı olur ve patlaklara davetiye cıkarırsınız yanı dada ucuz ve kucuk yolda kurtarmalık pompa almanız gerekir.ama mtb kullanıyorsanız yuksek basınç istemez digerlerinden iraz daha uzun bi el pompası yeterli olur

• Beğen
Tepkiler: Mesut DOĞRU
(link)

ben bunu kullanıyorum psi göstergeli ...mtb,hibrid vs kullanıyorsan bu sana yeter ama yol bisikleti kullanıyorsan tercih etme

(link)

Şu ürün hakkında bilgisi olan yada kullanan var mı? En az 2 yıl kullanmak istiyorum, 2 gün sonra elimde kalmasın.

Teşekkürler :)

benimde almam lazım bunlardan.yeni lastikler 850 km olmuş daha hava basmadım ayaklı pompa ile. 2 gun önce bisikleti aldığım yere gösterdim iyi havası dedi bendekı 20 liralık pompayı oradan almıştım dedim bu 80 psi falan basıyormuş dedim 100 psi basar o pompa dedi yanımda da taşıyorum gerçi. bu ayaklı pompalar kadar rahat değil tabi kol kası yapmaya başladım arada bir hava vuruyorum göstergesi de yok. herhalde 90 95psi falan basıyordur çok zorlayınca. en fazla lastikler max 135psi en azından 115 psi hava vurmam lazım. her havası indiğinde de bisikletçiye gitmek olmayacak.

@orcun oguzhan
BU POMPAYI daha yeni aldım yol bisikleti için üzerinde 80 psi gösteriyor ama 70e bile ulaşamıyorsun.
bende yeni pompa arayışındayım
zefal in pompasını tavsiye ettiler 55 lira olanı

• Beğen
Tepkiler: 2265124
arkadaşlar yeni konu açamadığım için burdan devam ediyorum.tur bisikletim için 70 psi civarında hava basmam gerek belki ilerde lastik inceltince 80 psi olur . bunun için
(link) bu pompa yeterli olur mu yada 40-50 tl arası bir öneriniz var mı ?

Geri