Scudo Sports

hangi mp3 çaları almalı?

suskun

Üye
Tepki
49
malum bisiklette tere, yağmura, aşırı sıcağa, sıkışmalara vs ye maruz kalabilir Dayanıklı radyosu da olan, görüntülü olmasına gerek yok , basit bir ekran yeterli olabilecek, işe yarar fanksiyonlarıda olan cep yakmayan orta halli mp3 player tavsiyelerinizi bekliyorum...

Yada tamammen özgün tavsiyelerinizi... teşekkürler

ha tabi ses kaliteside iyi olmalı :)

Scudo
Bulabilirsen Sandisk Sansa Clip, efsane bir cihaz. Ses kalitesinde Ipod ları geç Cowon Iaudio ları bile tokatlamış :) ve geçen yıl 2gb olanının fiyatı sadec e 45 tl imiş.. şaka gibi :) Yalnız ben şu aralar bulamıyorum, belki sana denk gelir.

şahsi fikrim ;

araç trafiği olan yollarda bisiklet kullanırken müzik dinlemek güvenlik açısından son derece risklidir.

bende sizin gibi düşünüyorum...hatta müzik dinlemem yüzünden bir gün bir kamyonun altında kalıyordum...adam 5 dk korna çalmış ve duymadım...gerçekten çok tehlikeli..hem şehir dışında hem şehir içinde...

Bende sahte ipod kullanıyorum bence orjinalinden daha çok özelliği var ses kalitesi de iyi şarj ıda 4-5 saat gidiyor. Fiyatlarıda 50 tl civarı.

• Beğen
Tepkiler: suskun
philips GoGear kullanıyorum.ben çok seviyorum iyi geçiniyoruz.onun dışında telefon ihtiyacınız varsa direk 5800 alın derim hemde navigasyon olarak kullanırsınız :D(ne alakaysa artık)philips kullanıcısı olarak direk philips diyorum yada sonynin giyilebilir mp3leri var.direk kullağınıza takıyorsunuz mp3ü.veya tripod(dik olanından)+mp3 alın suluğa yerleştirin müzik sistemi gibi olur diye düşünüyorum.hem dışarıdaki sesleride duyarsınız.

• Beğen
Ne almalı değil de ne almamalı konusunda size tavsiye verebilirim :) O da:
Her ne kadar ucuz olsada, kesinlikle mintondan uzak durun.

• Beğen
media markta promosyon ürünleri oluyor 30 liraya onlardan aldım canavar gibi çalışıyor, bence pahalı olanların yaptığı vazifeyi görüyor.
aşağıdaki linktede bisiklete monte edilmiş halinin videosu mevcut :D

(link)

• Beğen
@Tarık Kalkan

şiddetle öneriyorum aynısını kullanıyorum...
çok şeyler geldi sürüklendi düştü
hatta ve hatta suya çık hızlı birşekilde girdi çıktı tabi anında kuruladım olan sadece 2 saniye sürdü suya girmesi çıkması kurulanması :D banamısın demedi halen ciddi güzellikte ses veriyor gayet iyi bir ürün...
ipod touch aldığım için şimdilik boşta duruyor ama bisiklete bineceğim ve müzik dinleyeceğim zaman kullanıyorum minik olduğu için nereye koysam diye derdide olmuyor....

Sandisk Sansa Clip küçük kullanışlı bir model ve ses kalitesi çok iyi, kesinlikle tavsiye ederim.

• Beğen
Valla markası ZVD olmasında ne olursa olsun aldım bi tane 35 TL'ye 2 gb 2 hafta sonra servise gitti ve 2 ay sonra geri geldi aman diyim bu markadan uzak durun...!!!

@Tarık Kalkan

Bu modelleri ben de merak ediyorum. Acaba Creative Muvo serisi ile kıyaslayabilecek (yani her iki ürünü de kullanmış) birisi var mı?

Özellikle merak ettiğim, ses kalitesi. Creative kulaklıkları beğenmiyorum, bu yüzden de hep kendi Sony kulaklığımı kullanıyorum, o ayrı konu ama ben cihazın kendisini merak ediyorum.

Yani özetle:
Sony B serisi mi yoksa Creative Muvo serisi mi? (ses seviyesi kısıtlama durumunu önemsemiyorum, sadece sesin kalitesi önemli).

@Serden Us

creative muvoyu arkadaşımınkini 2 gün kullandım...
birde zen stone kullandım...

sony halen kullanıyorum ipodum olduğu halde..

ses kalitesi sizi ciddi tatmin edecektir...
özellikle ekolayzır ayarlarından biraz anlıyorsanız kendi zevkinize uygun bir ayar bulup kullanabilirsiniz ki ben öyle yapıyordum...

ayrıca kulaklık mevzusuna değinmek istiyorum...

sony kulaklıkları hernekadar kaliteli olsalarda
MP3 playerla gelen kulaklıkların hepsi pek bir dandik oluyorlar ses kalitesi olarak...

ben her zaman kulak içi yerine
boyundan
veya kanca şeklinde kulağa takılanları kullandım hem sağlık açısından hemde riskli bir durumu daha rahat fark edebilme durumundan...

http://ecx.images-amazon.com/images/I/41Y5FHKRYEL._SL500_AA300_.jpg

bunu kullandım etrafıda duyabiliyordum ama müziğide inanılmaz kaliteli olarak alıyordum...

bu kulaklıklarla aldığım zevk daha bulamadım başka kulaklıkta.
fakat hazin bir olay sonucu kırıldılar:(:(:(

http://ii.alatest.com/product/600x400/f/0/Philips-SHS390-00-0.jpg

şimdi bunu kullanıyorum fiyat olarak çok uygun 20 lira ve alınan müzik kalitesi çok başarılı fiyatına göre muazzam...

bu konuda ben phillipsi tercih ediyorum genelde ama önerim Sennheiser MX-60

olur mp3 playerla kullanabilinecek belkide en iyi kulaklık bana göre dinledim kuzenimde hayran kaldım....

benim ipod touchla kullanıyorum...
ipod touchların ses kalitesi diğer ipodlar (nano/clasic/suffle) a göre daha bir üstün ve bu kulaklıkla büyük bir zevk dinlemek..

http://www.bilgestore.com/ProductImages/99941/PIRANHA_KingPlus_MP4-Player.JPG
(link)
bence bu işinizi görür ve ben günde 6 saatden fazla dinliyorum

sony B152 F aldım gayet başarılı her keze teşekkürler.
(link)

Geri