Arkadaşlar merhaba. Bugün delta bisiklete gittim ankara/emek şubesine. Levent bey yardımcı oldular sağolsunlar, fakat aklımda soru cevaplarıyla işyerime geçtim. Oraya Cannondale Quick carbon 1 veya 2 modelini sordum. Bana bu modellerin avrupada satılmadığını dolayısıyla getiremeyeceklerini söylediler. Bunun aslı astarı var mıdır acaba? Orda Quick CX 2 modelini canlı inceleme fırsatı buldum. Maşadan kilitli amortisöre sahip bir model. Donanımları harika. Boyum 175 cm dedim sana 52 cm lik olanı uygundur dedi. Ben nette 48 50 olarak hesaplıyordum. Sizce elindekini satmak için mi dedi yoksa haklı mı? Aklıma takılan son şey ise bisikletin donanımları. Aşağıda verdiğim link cannondale ingiltere ve büyük britanyada sattığı kısacası avrupada satılan (satıldığını düşündüğüm) Quick CX 2 modeli
(link)
Alttaki linkte ise deltabisiklette satılan Quick CX 2 modelinin donanım listesi mevcut.
(link)
Arada farklılıklar var acaba deltabisiklet bu bisikleti upgrade mi etti yoksa orjinali bu mu? Yardımlarınızı esirgemeyin üstadlar.