Scudo Sports

Hangi markayı daha çok seviyorsunuz?

kullandığım markayı;) sevmesem almazdım dimi

• Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç.
Scudo
kullandığım markayı;) sevmesem almazdım dimi
Oda doğru da imkanlar el vermiyor bazen 😅. Şimdi sokağa atacak 5000 € param olsa (belki biraz fazla) düşünmeden Canyon'un bir yol bir dağ bisikletini alırım. Gerçi B'Twin yetiyor şimdilik 😁.

Ekleme: Benim hayal neredeyse yarı yarıya düşükmüş. İyi sallamışım 😅. Taş çatlasa 3000€ yetiyor bana.

Son düzenleme:
Kadro : Giant
Parça : Shimano, Novatech, Alexrims, Litepro, Satori
Aksesuar : Token

Tabiki bisan onlarla büyüdük. Farklı bisikletler kullandım elbet. Şimdi Sedona var. Ne zaman sürüş esnasında bir bisan görsem sahibinden önce bisikleti selâmlarım. Markaya gelince shimano vazgeçilmezimdir. Gerek olta kamışı gerek makinası. Dişli sistemini bu adamlar çözmüşler. Ekipmanlarımızdan belli değilmi.

• Beğen
Tepkiler: abidin3714
Yerli malı olan bütün markalara saygı duyarım. Öncelik: Bisan, Carraro, Sora Tekstil, Salcano vb.

• Beğen
Tepkiler: PoyrazKoprulu
Ghost Marka bisikletim var ama Scott hoş geliyor sub cross modelleri güzel😉

Mosso kullandığım için Mosso 1. sırada
Giant ve Trek de güzel markalar
ama Almanya'ya gitsem kesinlikle Canyon almadan gelmem

Bir tane Scott yol bisikletim var.Bana yetiyor.Bir de Flamanların yol bisikleti yarış kültürünü sevdiğimden bir tane de Flandralı ''Ridley'' alayım , iki bisikletle birlikte Voltranı oluşturup ''Ridley Scott'' olsun diyorum.Ancak maddi içerikli başkaca hayallerimden ötürü ancak ve ancak ''Voltranın neticesini'' oluşturabiliyorum. :ssrtcbya:

Bicycle Touring Pro'yu izlerken öğrendiğim marka olan co-motion. Yabancı forumlarda gezerken gördüğüm Salsa, Trek (özellikle geniş lastikli modelleri). recumbent bisiklette ice trike ve utah trike firmalarını. Yol serisi bisiklette İtalyan markalar işin duayeni. Tıpkı ferrari ve lamborghini gibi.

Kendi kullandıklarımdan b-twin ultra 700 af tasarım olarak ve kullanışı çok hoşuma gidiyor.

Mosso kullandığım için Mosso 1. sırada
Giant ve Trek de güzel markalar
ama Almanya'ya gitsem kesinlikle Canyon almadan gelmem
Almanyaya gidince Canyone ne yapacaksin, daha iyi bisikletler alabilirsin. Canyon hakkinda Almanya forumlarinda yorumlari okumani tavsiye ederim.

Lapierre bunların yol bisikletlerine bayılıyorum :) cannondale bu markanın da güzel ama şuan lık sevdamız sedona :)

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
@Murat Cömez Almanca tek kelime bilmiyorum :))) Canyon'ların görüntüsü çok hoşuma gidiyor

@Murat Cömez Üstad Almanca bilenler nelere yöneliyor acaba:) Canyon'u ben de görsel olarak beğensem de performans olarak yabancı forumlarda beğenilmediğini gördüğüm birkaç yoruma denk geldim. Neden evropa'da beğenilmiyor bu marka?

Trek kullanıyorum fx3 modelini uzun yola da dayanıklı yük taşıya biliyor uluslar arası yolda sıkıntısız hızı iyi konforlu

• Beğen
Tepkiler: Ronin45
Demekki almanca bilmeyenler sadece canyon aliyor ve almanca bilenler ise baska marka aliyor. Gayet aciklayici oldu tesekkürler. :)

neden sadece olsun? insan bir yere gittiğinde bir ürün alacaksa araştırma yapar karşılaştırma yapar bilenlere sorar ona göre son kararını verir. bunda herkesin öncelikleri vardır. alacağı ürüne göre kimi ekonomik olmasını kimi uzun dayanmasını kimi servis olaylarını kimi muhteviyatını öncelik alır. ben her zaman her ürünümde görselliğe önem veririm. önce gördüğümü beğenmek isterim bu yüzden sadece deyip dar pencereden bakamazsın olaylara

Şu anda kullandığım Btwin Triban 500. Heybe turculuğuna uygun tek yol bisikleti olarak özetleyebilirim. Otomotiv dünyasında da karşılığı Btwin'in ben Renault olarak görüyorum. Hatta Count 8 sayacın rakamları Fluence'ın rakamları ile aynı 🤣

Tilt 120 var katlanır olarak. kırmızı Clio 4'ün bisiklet versiyonu. 1.5 dCi gibi az yakar çok kaçar :koptum:

fiyat performans a bakarım genelde. marka ya bi ton gereksiz para verilmez. marka takıntım yok

Geri