Scudo Sports

Hangi markayı daha çok seviyorsunuz?

Scudo
Bahar klasiklerini seven ne sevecek tabiki de: Ridley ? ??

kapelmuur-greipel-940-1.jpg

Kapel Muur'u bir Ridley ile çıkmak:Müthiş

Hayal kurmak bedava.
Ridley gibi bir Flaman bisikletini şu an için alamıyorum en iyisimi ben çayıma Flaman bisküvisini bandırayım.
speculoos-250g.gif

Açık adres vereyim :)

Canyon Inflite CF SL 7.0 Race

Canyon markasının çekiciliğinin yanı sıra sarı-siyah renk seçimi, cyclocross olması ve Sram Rival 1 (1x11) grupset seçimi...

Aşığım kendilerine ?

199004

Gönlümde yatan bir dağ, bir yol olmak üzere Canyon markası. Bilmiyorum ama adı, renkleri çok çekici geliyor bana.
Ancak hayat şartları yaşadığımız ülkenin bisikletlerine itti beni ve bir dağ, bir yol olmak üzere 540'landım ?.
Rockrider ve Triban

199012

Tur da Surly, yol da Wilier.

Ha..!! bende abileri seviyorum ama o kadar para yok ben Mosso aldım deore set olmasından ve siyah lime rengi çok hoşuma gitti. Akıcılığı güzel ama bütçem olsa sanırım colnago Scott Trek sıralaması yapardım.

• Beğen
Tepkiler: amasseia
Tek kelimeyle Fuji. Amblemindeki Fuji dağı gücü ve dayanıklılığı sembolize ediyor ve kadroları çok kaliteli. Kullandıkları tüm parçalar akıllıca seçilmiş ve kaliteli. İlk bakışta görmeye ceğimiz her yerinde kalite,özen ve iyi tasarım var.

merhaba,
ben de bir yorumla katılayım hemi de cube touring sl almış vee daha hiç kullanamamış biri olarak.

en güzel marka herkesin sahip olduğu marka/markalardır.
ennnnn güzellllll marka da herkesin sahipppp olmak istediği varsa işte o markadır.

Whistle görünüşü çok güzel gözüküyor. Kullandıgım bisiklet kron xc 250 ?

Giant, Cannondale, Specialized bu aralar favorim teknolojiyi iyi yansıttıklarını düşünüyorum, İtalyan işi de bir başka güzel Colnago, Gios, çok hoş

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Merida Scultura hayranı olsamda bisikletsever olarak gözüme en Hoş gelen kadro
dogma-f12-red-and-black-rim.jpg
Dogma f12 ?

• Beğen
Tepkiler: sadi imren
Celeste renk bir Bianchi ( italyan olan gerçek bianchi). Rengi celeste markası bianchi olduktan sonra isterse tourney grupset olsun benim için paha biçilemez.

Ghost tasarımları ve renk seçimleri.

• Beğen
Tepkiler: Budak
Herkese görüşlerinden ötürü saygı duyuyorum. Ama en önemlisi bütçemin alabileceği bisiklet en iyisidir.

<fanboy mode on>. Salcano tabii ki !

</fanboy mode on>

Öhöm , böyle efenim.

• Beğen
Tepkiler: efaruk
Geri