Scudo Sports

Hangi markayı daha çok seviyorsunuz?

Canyon. Merida Scultura 4000 Bahrain'e bayılıyorum fakat Canyon kırmızısı fena.

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Scudo
Cube derim sağlam ve kaliteli aynı zamanda scott da kullanıyorum ama cube bir başka daha bir kalite kokuyor...

Bana göre Mosso.
En iyi bisiklet bütçene uygun, amacina hizmet eden ve yanindan ayırmadığındır.
Mosso diyorum çünkü Tayvan'in 3. büyük kadro urerici olmasinin yaninda fiyatina göre çok yakışıklı olmasi ve ayni fiyata kompanentlerinin rakiplerine göre daha iyi olması.

Scott aşığıyım :harika:

• Beğen
Tepkiler: :DDD
Colnago ve diğerleri diyorum . Bisikletin dili fransız kalbi İtalyandır derler , bence italyan markaları her zaman daha çekici. Estetik kaygı ve geleneksel italyan işçiliğinin öne çıktığı baş yapıtlar c 60 ve c 64 . Kendi payıma zerafet ( elegance) içeren ürünleri seviyorum.

@:DDD
Valla bende merida var , scott var , kona var , mercedes var , willier var yine de mutsuzum icimdeki super kahraman durmadan Salkano ng 650 al diye bagiriyor, ruyamda Bim in önüne rengarenk, çin keranesi gbi salkano ng 650 mi cektigimi görüyorum.
Vuvvv beybi diyor kasiyer kız
IMG-20190525-WA0007.jpg

KTM
Orange Power ?

Dag bisikleti geometrisinde sehir bisikleti+asfalt lastigi+hidrolik disk frenli bisiklet yapmayan her markayi severim

• Hahaha
Tepkiler: Taygun Kon
Giant. Nedeni: Bisikletin yanında türkçe kullanim klavuzu, garanti belgesi vs. ile geliyor.

Haha Giant kaptırmış götürüyor

• Beğen
Tepkiler: Gkgoko
Cevaplarda mosso diyen arkadaşa katılıyorum en azından seviyoruz ölüyoruz bitiyoruz denilen markalara göre fiyat performans olarak çok makul olduğunu düşünüyorum

Platonik olarak s-works venge vias, realite olarak giant TCR

Hangisini sevdiğimden ziyade hangisini sevmediğimle başlamak istiyorum. Amerikan markaları (trek, specialized,vb) ne kadar allanıp pullansa da estetik olarak hiç içime sinmiyor benim. Amerikalıların herşeyin abartısını yapma heveslerinin bisikletlere de yansıdığını düşünüyorum. Öte yandan İtalyan bisikletlerinin çoğu estetik açıdan inanılmaz hoşuma gidiyor. Özellikle Bianchi modellerindeki celeste rengi ve ince işçiliği beni benden alıyor. Bir oltre alsam heralde yatağımın başına asar uyuyana kadar izlerdim

Geri