Scudo Sports

Hangi markayı daha çok seviyorsunuz?

Adem Gül

Forum Demirbaşı
Tepki
215
Selam arkadaşlar. Güzel fantastik , kişisel yorumlarında katılabileceği bir konu oluşturmak istedim. Sorular :
Hangi markanın hangi yanını seviyorsunuz ?
Hangi markayı hangi araba markasına eşdeğer görürsünüz ? (mecazi)
Hangi Marka ne tür alanda uzmandır ? Seçenekler : Akıcılık , konfor , teknoloji , donanım , hız
Hangi markalar citybike hangi markalar mtb ve hangi markalar yol bisikletinde daha iyidir.
Markalar : Cannondale
Scott
Specialized
Giant
Trek
Merida
Öne çıkan markaları yazdım. Diğer markaları abileri varken yazmıyayım dedim
Nacizane yorumum : Cannondale ve specialized yol bisikletinde diğerlerinden 1 adım öndedir.
Trek ve Scott citybike bisikletlerde diğerlerinden 1 adım öndedir.
ve Giant mtb de diğerlerinden 1 adım öndedir.

Scudo
Sedona yı cocukmu sandın sen darılır bak :s

• Beğen
Tepkiler: meren12
focus kullanıcısıyım. bilirsiniz Alman markası. dayanıklılık ve kadrosu açısından fiyatına göre çok iyi bisikletler üretiyor. yalnız çok üst seviyeler de çok aşırı pahalı
kadrosu da ömür boyu garantili. ki ne kadar zorlarsam zorlayayım kırıp çatlatabileceğimi düşünmüyorum :) denedim, beceremedim :D

konfor açısından çok iyi. aşırı keyifle sürüyorum.hantal gelmiyor en azından. merida tfs 100 ve focus whistler arasında kalmıstım.tercihim focus olduu. daha sonra merida 100 alan arkadasın bisikleti kullandım gerçekten aşırı şekilde fark ediyordu. focus daha konforlu ve atikti..

eksik yanı ise kadro yanının çok sağllam olması kadroyu ağır yapıyor. örneğin kullandıgım focus whistler 13 kg. :/ ve bu maşası ve birkaç ekipmanının değiştikten sonraki hali

dip not: yeni bir bisiklete geçersem specialized>scott>canondale sırası geçerli olacaktır benim için :)

Scott un tasarımını çok seviyorum. Ama fiyat performans olarak bir çok markadan geride.
Ve birde Scott deyince araba olarak hep Bmw geliyor aklıma. Bmw nin tasarımları da Scott gibi hepsi çok yakışıklı :D

@Cengiz Gökalp
İşte verilcek en güzel cevaplardan. Açıklamalı , atlamasız ve sıralama da var. Teşekkürler yorum için :)

Evet scottlar biraz daha yakışıklı bisikletler , modifiye en çok yakışan bisikletlerden :)

Surly = Mack ;)
Cannondale = Hafif
Specialized = Yakışıklı
Trek = Sağlam
Sedona = Reklamcı
Kron = Öksüz Evlat
Benden bu kadar :in:

Giant

- Kadroları çok iyidir ( Güzel, her seviyede kaliteli ve sağlam kadrolar üretir; profesyoneldir)
- Dünyanın en büyük bisiklet üreticisidir
- Pek çok markanın kadrosu da Giant tarafından üretilir ( Yani pek çok insan farkında bile olmadan Giant üretimi kadro kullanmıştır ya da kullanmaktadır)
- Kesinlikle kaliteli ve sağlamdır, değerinin karşılığını verir
- Fiyat olarak ta emsallerine oranla - bisikletin seviyesine, malzemeye göre diğer markalara göre- uygundur

@Eser Sevinç

hehehe :D:D yalnız mack derken ? o kısmı anlamadım :D

The Mack Trucks

• Beğen
Tepkiler: Masterkutt
@Eser Sevinç
Bunların görüntüsü çok güzel ya

meridanın renk uyumu ve renkleri(boya kalitesi) çok güzel bu yüzden mtb de bence bir adım ötede :)

Corratec markasını eklemeyi unutmuşum çok özür dilerim :)

@Eser Sevinç

abi bu nasıl bişeydir ya, sırf bunu sürmek için tır şöförü olasım geldi :D

Kron markasını seviyorum beni cezbeden yanı , 1. Türk markası olması , 2. fiyatına göre kaliteli giriş seviyesi bisikletler yapması (xc250) ...

Hangi markayı daha çok seviyorsunuz ve neden?

Cannondale. Nedeni tam emin değilim ama daha estetik gibi geliyor.

Giant çünkü en önemli sebebi bende o var ?
aslında gayet kaliteli ve fiyatı nispeten daha uygundu ayrıca modellerini beğeniyorum.

• Beğen
Tepkiler: historiyst
Tabi ki Giant
Yerli olarakta Carraro ilgimi çekiyor. Bir sonraki bisiklet alımımda Carraro ve Giant bakacağım.
Giant'ın en güzel yanı bir Trek Merida kalitesinde olup nispeten onlara göre ucuz olması. En azından ben alırken öyleydi :)

Geri