Scudo Sports

Hangi markayı daha çok seviyorsunuz?

237931 dosyayı görüntüle
Allahım konu belli. Şahışlar da belli. Amin :D
Benim hedefim de madone. Parasını şimdiden euro olarak biriktirmeye başladım. Bakalım Feyzo nün başlık parasını denklestirmesi gibi ben de madone parasını biriktirebilecek miyim? Olmadı ben de senetle alırım Feyzo gibi😃😃

Scudo
Yani varlıklı biri olsaydım trek olabilirdi. Lakin günümüz şartları ve içinde bulunduğumuz durumu göze almış bulunduğum için carraro Hayaller Trek Rüyalar(Gerçekler) carraro öyle birşeydi.🤣🤣🤣

Scott

Dosyalar

• FC61875F-2127-4CB9-82A7-FEBAE5835EE2.jpeg
    FC61875F-2127-4CB9-82A7-FEBAE5835EE2.jpeg
    1,1 MB · Okunma: 30
  • Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
En iyi yerli bisiklet markası hangisidir? (Şehir/trekking/fitness tarzinda)

Şuanda Carraro kullanıyorum, sanırım onu seviyorum :) Ama bir Giant da fena olmazdı.

@irfanyazicitunc size DM gönderemiyorum, kullandığınız bisiklet ile ilgili bir kaç sormak istediğim soru var, sizin içinde uygun ise bana DM atabilirmisiniz.

Trek, Merida, Specialized, Giant, Cervelo, Pinarello(Özellikle de Montello :D), Cube, Cannondale, Scott, Canyon, Focus, etc.

Ama sadece seviyorum. Yanlış olmasın görüntüleri güzel. Eldeki Kron'a mahkumum :(

Bu sıralar mosso gözüme çok çarpıyor. Güzel görünümlü kadroları var. 🚲 🚲 🚲

• Beğen
Tepkiler: Kadir İLBAY
Ben bilgisayar gibi, bisikleti de toplama seviyorum. Parça markasına girmiyim şimdi:D Ama yol bisikletim focus. Kendisini severim de.

Titanyum kadroları ve özellikle Moots markasının Routt 45 modelini.

Routt-45-21.jpg

Tabi bu arkadaşı ancak üst baş açık uyuduğum gecelerdeki çılgın rüyalarda görebiliyorum ama olsun. Hayali de güzel :)

BMC, Soulrider, Canyon

Eskiden Scott idi artık BMC 😉

• Beğen
Tepkiler: Halilbilginer
Geri