Scudo Sports

Hangi lastik daha iyi seçim olur?

Tepki
0
Bisiklet
Specialized
Yaşadığım semtte birçok bisikletçi olmasına 24 jant için lastik biraz zor bulunuyor internette kısıtlı bir yerde buldum irc'nin 15 tl dedi bu aşağıdaki iki modelinden birisi tam olarak desenini hatırlamıyorum. 24X1.95, 24X1.95 ikisinden biri tam hatırlamıyorum yumusak sert değil kaygan değildi bir de internette bunu buldum

(link)

Fakat site güvenli mi bilmiyorum eğer güvenliyse rubena daha iyi galiba internetten alıcam tavsiyelerinizi bekliyorum.

Scudo
o siteden 2 adet 700*32 rubena lastik aldim, 15x2 adet.
10 gundur kullaniyorum, 150 kmyi gectik.
trek ustunde gelen bontrager lastiklerden daha cok begendim. bontragerler surekli 8 ciziyordu. yapisi bitaz ince, omurlu olmayacak gibi duruyor ama yaz icin yeter bana.
kapida odeme arti ptt ile aldim.

Bende rubenaya daha sıcak bakıyordum fakat siteden biraz tedirgindim yorumunuzdan sonra rubena alıcam bir çift teşekkürler.

merhabalar. merida crossway 100 bisikletimde 700x40 orjinal lastiklerini kullaniyorum fakat dişli yapısından ve eskimiş oldugundan dolayi değişim zamanı geldi. bisiklet.com da cst sensamo speed lastikler indirimde. sizce bu lastikler nasıldır tavsiye edermisiniz?
(link)

Merhaba
Öncelikle bu konu hakkında zaten bir post açılmış fakat anlamadığım için yazıyorum bunun için özür dilerim öncelikle
Benim bisikletim Cube Curve Pro lastik ebatı 44-622 28x165 700x42c uzun süredir aynı oranlara sahip lastik bakıyorum sadece 1 tane bulabildim o da Decathlon da fakat fiyatı 70 maddi durumum şuanda iyi olmadığı için biraz daha düşük bütçeli lastik arıyorum bisiklet lastiklerinden hiç anlamam o yüzden yeni konu açmak istedim hangi ebatlar arasında alabilirim yardımcı olur musunuz ?

Ozceylanlar bisiklette de michelinler yüzde 50 civarı indirimde. Bir bakın.

Arkadaşlar artık lastiğin patlamasından bıkmış bulunmaktayım. Artik yanımda iç lastik ve pompa almadan gezmek istiyorum :) Aklımda schwalbe durano plus var sizinde tavsiyelerinizi bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: makifir
@ophellia Ben de birkaç ay önce durano plus aldım. Yaklaşık 500km kullandım şimdilik bi patlama olmadı.
Kimilerine göre biraz ağır bir lastik ama yol tutuşu ve dayanıklılık yönünden çok iyi.

• Beğen
Tepkiler: makifir
@ophellia Durano plus sadece arka lastik aldim öğrenci parasi bu kadar yetti indirimdeyken :)

Yorum yapacak kadar çok sürmedim o yüzden @BerkEvren e sormani tavsiye ederim uzun süredir kar çamur demeden kullaniyor.

Benim diyeceğim onceki tekerim luganoydu. Yol direnci ve hafiflik yönunden hicbisi fark etmedi benim için hani ağirlik takintin varsa katlanir bak derim.

Muhtemelen iyi tercih olacaktir patlamama konusu sizin içn daha önemliyse yoksa antiperformans lastiği diyorlar :D

• Beğen
Tepkiler: BerkEvren
@mmakif @ophellia
Durano Plus'ı 3,5-4 Aydır kullanıyorum. Bunun son ayı bol bol yağmurda sürüş yaptım. Patlak koruması ve yol tutuşu anlamında şahane bir lastik. Ama akıcılık, performans gibi beklentiler de aynı oranda azalıyor bunu bilerek almak lazım. Edirne yarışında kullandım. Tek avantaj lastiği patlayanları geçeceğinizi garanti etmesi :)
Bisikleti ulaşım amaçlı da kullanıyorsanız şahane bir lastik :harika:

Geri