Scudo Sports

Hangi köpek cinsi?

Hangi Köpek

• Doberman

• Rottweiler

• Pitbull

• Kangal

• Alman Çoban Köpeği

• Boxer

• Sibirya Kurdu

• Golden Retriver

• Toplam katılım
    39
Hangi cins olursa olsun satın almak yerine barınaktan veya sokaktan sahiplenerek bir sokak köpeğini yuva ve yemeğe kavuşturarak çok büyük bir iyilik yapabilirsiniz.

Scudo
turbotx150 kardeş onu ben veteriner arkadaşa sordum.Alırsan yavru al dedi büyük hayvan uyum sıkıntısı yaşayabilir tasmasız gezdiği için .Geçmişini bilmezsin deimşti.....Yinede tabiki besleyecek bakacak insanların kendi takdirlerine kalmış.

Fransız Bulldog :)

En akıllı köpekler sokak köpekleridir. Çünkü her türlü zorluk ve imkansızlıkta hayatta kalmak için çözüm üretmeyi öğrenmişlerdir. Çevre onlar için risk doludur ve hem hayati tehlike, hem de açlık tehlikesi ile karşı karşıyadırlar.
Bu risklere rağmen hayatta kalabilmiş ise saygın bir kişiliğe sahip olmuşlardır. Asla şımarık değildirler ve çok da kolay eğitilebilirler.
Ben çocukluktan üniversiteyi bitirene kadar hep köpek baktım ve hepsini sokak köpeklerinin eli yüzü düzgün, sağlıklı görünenlerinden seçtim.
Tavsiye ederim.

Olaya farklı bir açıdan görüş sunmak istiyorum.Kedi olsun köpek olsun eğer dişi hayvan alıp,yavrulatmanın zevkini almak istiyorum diyorsanız cins hayvan alın ve yine sadece aynı cins ile eşe atın ki yavruları birileri sahiplenmek istesin,elinizde kalmasın.Böylece sokaklara yeni hayvan kazandırmamış olursunuz.

@bislet Aynen ben de katılıyorum size.ama safkan hayvan almak bütçe işi ...bu gelen hediye geldi.getiren de biraz korkutmuş....bekçilik konusunda çekingen davranıyor....yavru alıp barınağa teslim edip kontrol altında yaşamasını düşündüm.aşısı ilacı ameliyatı ....herşeyiyle ilgilendim karneli.vücut kondisyonu iyi ama arka ayağının bir tanesi basamıyor.......

Her ne kadar köpekçi olsam dahi ben kedi beslemeyi tercih ediyorum. Yine de pitpull cinsi köpekleri çok beğeniyorum ve besleyen arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla çok memnunlar.

Geri