ya şöyle 100 milyona kadar, kafada kek gibi durmayan havadar ve kullanışlı bi kask önerebilecek olan var mı? bi de kask için kadro gibi ölçü almak fln gerekiyor mu?
ben MET CRACKERJACK düşündüm tipi fln hoşuma gitti, ama işte bu işinde bi tekniği var mı onu merak ettim sadece tipine bakıp alınmaz herhalde. bi de MET DUELLO var aralarında 20 ytl fark ediyo. biri (CRACKERJACK) 14 diğeri 15 delikli 1 delik için bu kadar para değer mi sizce? bi de DUELLO nun sinek koruyucu ağı varmış işe yarıyo mu ki bu?
Ben Cracerjack kullanıyorum, memnunum. Sinek koruyucu işe yarar, saçlarının arasına hızlı giderken böcek kaçmasını engeller. Ama küçük bir uğraşla koruyucu bir ağ yapılabilir. 20 ytl fazla vermektende kurtulmuş olursun
Ben 2006 yazında 50 liraya aldığım mavi Polisport kaskı kullanıyorum. Gayet şık ve uygun fiyata.
Sinek koruyucu ağı olan varsa onlardan alın. Bisiklet sürerken kaskınızın içine arı başta olmak üzere uçucu dostlarımız girerse hoş olmayabilir. Benim kaskımda koruyucu ağ yok ama kendim öyle bir ağ yapmayı planlıyorum.
bu da güzel bir kaskmış ama anlamadığım bu neden 16 € iken MET'in buna denk olan DUELLO modeli 60 €. aralarında bu kadar fiyat farkı olunca insanda bi merak uyanıyo:unsure: