Scudo Sports

Hangi işlemciyi kullanıyorsunuz?

İşlemciniz Hangisi?

• Toplam katılım
    141
Scudo
amd kullanıyorum.

8 senelik konuyu hortlatmışsın.

Sonuçlara baktım da AMD epey geride kalmış :D ama Intel ciddi anlamda acayip popülerite yakalamış durumda yani bu da bir gerçek artık.

Madem hortlamış :D İntel kullanmak hiç nasip olmadı. phenom 2 955 fazlasıyla yetiyor mevcut kullanımda :)

AMD gönlüm sende :D
fiyat farkı %bilmem kaç olmasına rağmen performans farkı fiyat farkının yarısınınn da altında.
ben fx4100 kullanıyorum ssd ile birlikte. kasa soğutması ile birlikte pc de şimdiye kadar kasma olmadı hiç. takılma ve donmayı saymıyorum bile. yeterki kasa soğutması iyi olsun ve diğer donanımlarda iyi olsun.

AMD yıllardır süregelen ısınma sorununu çözebilmiş olsa şuan Intel den öndeydi ama ne yazık ki günümüzde bile devam ediyor bu. Ek soğutma sistemi ile AMD iyidir ancak standart şartlar altında Intel açık ara önde görünmekte.

Her zaman intel kullandım şu saatten sonra da amd ile işim olmaz ;)

Oyun için AMD cazip gibi görünsede soğutmada berbat bir işlemcidir. Intelden şaşmayın derim. İntel kasar ama kilitlemez sistemi asla. Intel Core i3 2100 3.10GHZ

en son topladığım pcye 2013 de i7 3770k almıştım. sonra laptopa geçtim. işin garibi işlemciyi hiç kullanamadım ne oyun ne program vs. şu andada sürekli değişiyor. i5 k serisi 4.5 ghz stabil çalışıyor şu anda

@Anonim

AMD fakir islemcisi.

O yüzden ben de AMD toplayacagim kismetse.

amd phenom2 x4 955 + sunbeam core contact freezer soğutucu ile işlemci sıcaklığı cod-mw2 oynarken max 42c°
iyi soğutursanız amd inteli yer üstüne birde overlock yaparsanız amd inteli fiyat-performans olarak her zaman ezer.

Amd A10 6800K kullanıyorum ev kullanıcısı için a serisi biçilmiş kaftan

• Beğen
Tepkiler: gmfaruk
2011 yılında aldığım Intel i7 2600 K Overclock ile 4.7 Ghz ile yıllardır stabil bir şekilde kullanıyorum.3 Ekran kartı değiştirdim ama işlemcim değişmedi.....

• Beğen
Tepkiler: gmfaruk
@Caner Güngör
Amd isinmiyo hocam stock fanla kullanyorum fx6300

@gmfaruk

Hocam AMD FX 8320 ve 8350 kullanan tanıdıklarım var. Oyun oynuyor ve OC yaptığınızda ısınıyor.

@Caner Güngör
Stock fanl oc yapiyolarsa mustehatir hocam boyle biseyi intelde de yapsa yine isinir

Geri