Scudo Sports

Hangi ilandaki bisikleti seçmeliyim?

nateriver

Üye
Tepki
9
İsim
Furkan
Bisiklet
Bianchi
1. İlan linki: (link)

2. İlan linki: (link)

2 bisiklet arasında kaldım boyum 1.76 yaşım 17 hangi kadro boylusunu tercih etmeliyim 2. ilandaki bisiklet daha az kullanılmış kararsız kaldım?

Scudo
İkisinin de Size ları farklı, size en uygunu hangisi ise onu seçin elbette.
Gördüğüm kadarıyla birebir aynı bisikletler, biri 500 km kullanıldı diğerİ neredeyse kullanılmadı diyor, yakın fotoğraflar alarak karar verin.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
s beden sanki küçük gibi ama araştırmadım. Giantın sitesinden s beden kaç cm e geliyor konrol edip bacak boyunu hesaba katmalısın. sonradan eziyet olur.

@Zafer KAPLAN 52cm kadro boyu olanla sorun yaşarmıyım boyu kısa gelirmi 21 yaşına kadar 180 felen uzasam ?

boyun 170 falansa eğer s beden olanı al. küçük kadro daha iyi oluyo. boyun 180 i geçtiği zaman kadroyu değiştirsin

Merhaba, ilandaki bisiklet almayı düşünüyorum bide size sorayım dedim

(link)

carraronun çok ilginç kadrolarını görüyorum. ne modeli belli ne yılı.. karraro yazmışlar üzerine ama ne idüğü belirsiz

kimbilir nerden geldi bu kadro, niye boyadılar :(

Bisikletin her parçası özel toplanmış diyo açıklamasında sizce doğrumudur?

faturası ve garantisi varmıdır peki bu akşam arıcam yoksa faturası almayı düşünmüyorum

carraro firmasnın bu kadro ile hiçbir alakasının olmadığına emin olabilirsin
garantisi var diyebilir, sanırım konyada bir imalathanede bu kadrolar üretiliyor, internette de var. 1100-1300 lira arası fiyata satıyorlar bu kadroları. 1-2 yıl garanti de veriyorlardı kendilerince. büyük ihtimalle o firma bu

@nateriver ilk yol bisikletin olacaksa karbon olması ya da grupsete çok takılma derim. O fiyata çok kaliteli ikinci el kadrolar, ya da sıfır bisikletler bile bulursun. Böyle bir riske girme yol bisikletine çok hakim değilsen. @Serkan Mıstınoğlu nun da dediği gibi baya değişik parçalar bir araya gelmiş. iyi de olabilir ama riskli.

@nateriver gerçk carraro değil bu karraro bu belli belirsiz bi kadroya karraro etiketi yapmış replika saçma bi kadro

@Kazuya merhaba o fiyata çok daha kaliteli 0 bisiklet nerden bulabilirim hangi markanın modelini önerirsiniz?

başka bi bisiklet buldum arkadaşlar bide ona konu açayım bundan azgeçtim banada çakma geldi...

al bi salcano xrs030 veya carraro cr052 hırpalaya hırpalaya sür ya. karbona ilerde geçersin.
ilerde karbona geçiceksen de böyle geçme :D adı sanı belli olsun bari

@nateriver cube ya da specialized'ın daha düşük grupsetli (sora) modelleri var. Ya da ktm stradalar var (800 olabilir). En azından ne olduğunu bilirsin.

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
@Serkan Mıstınoğlu haklısınızda salcanonun görünüşünü begenmiyorum. carraroda çok soluk renkli biraz görünüş takıntım var canlı renkli olsun diyorum

Geri