Bunu tavsiye edebilirim. Şayet almayı düşünürsen sepete geldiğinde kod kısmına back15 yazarsan %15 daha indirim alırsın.Spxte oakleyler için %20 indirim var ve jawbreakerlar 980 liraya geliyor. Güneş gözlüğüm geçen yıl sürüş esnasında aramızdan ayrıldı, oyüzden ihtiyaç söz konusu. Alternatiflere açığım 1000liraya kadar bütçe ayırabilirim
Teşekkürler ama şöyle bi konu mevcut forumda kafamda baya soru işareti bıraktı bu markaBunu tavsiye edebilirim. Şayet almayı düşünürsen sepete geldiğinde kod kısmına back15 yazarsan %15 daha indirim alırsın.
(link)
@MertV hocam siz 1000 tl lik deyince merak edip arattım nette, ilk arama sayfasında 50 tl ile 250 tl arasında fiyatlar gördüm. K. bakmayın 5 aylık bisikletçiyim, aksesuar vs pek anlamam. hani 50-100 tl likle değil ama 250 tl likle ne farkı vardır 1000 tl lik gözlüğün. Bisiklet parasıymış cidden.
@MertV Spx için bahsetmiş olduğunuz rakam hep o civarlarda seyrediyordu, indirimden sayılmaz bence =) Jawbreaker ve flight jacket kullanan biri olarak ikisinide önerebilirim. Bu arada Siroko K3 de kullandım. Alın demek isterim ama o gözlük biraz şansa kalıyor. Fiyat olarak çok uygun, xlc almayı düşünen bunun yerine Siroko alsın derim. Siroko modelinide kendi sayfası üzerinden alıyorsunuz, 2 günde İstanbul gümrüğe geliyor toplamda 1 hafta içerisinde kapınızda olur.
Jawbreaker için photochromic lens alabilirsiniz, flight jacket için birbirinden güzel iridyum lensler var. Tercih sizin.
Bisikletsepeti geçtiğimiz yaz asıl bomba indirimi jawbreaker için yapmıştı ve çerveve+lens 550/600 lira civarına alabiliyordunuz. Bu rakamları görebilmek artık pek mümkün değil. Alayım artık gözlük defterini kapatayım diyorsanız bu ikisini düşünün aldıktan sonrada başka gözlüklere zaten bakmayacaksanız.Bu konuda birden fazla etken var aslında, izah ediyim.
Şahsen bazı şeyler hususunda tasarrufa gittiğim gibi bazı şeylerde de tam zıttını yapabiliyorum. Misal bu ay içersinde bisiklete ayakkabı pedal ve aero bar aldım hepside çok az kullanılmış ve toplamıma 310 lira para saydım
Ama gözlük benim için uzunca bir süre kullanıcagım ve tasarrufa gitmek istemeyeceğim bi aksesuar. Misal bundan önceki gözlüğümü 5 sene kadar kullandım, düşürmeseydim dahada kullanırdım. Onuda alırken gene güzel rakama almıştım neyse...
Ayrıca 1000lira dediğiniz para kaç Euro veya kaç olar, birazda bu açıdan bakın. Bahsettiğimiz şey ithal bir ürün. İthal bir ürün alırken pahalı olup olmamasını tartışıyorsak Türk Lirasıyla konuşmamalıyız.
ve tabiki en önemlisi harcamalarımıza ayırdığımız bütçe...
teşekkürler az önce baktım bisikletsepetinde çok güzel lensler var
Bazı ürünlerde kalite ön planda olmalıdır. Misal Çin malı ürünler sağlığa zararlıdır. Çin malı far vb güzel aydınlatsa bile ışığı ile göze zarar verir. Gözlükte de ucuz olan zararlıdır diyebiliriz hemen hemen. Uvex güzeldir mesela ama 20 liralık takmak da körlüğe davetiye çıkarıyor nihayetinde. Paranız varsa kask eldiven gözlük ve seleye verebildiğiniz parayı verin derim. 😉@MertV yok yanlış anladınız, cidden özellik farkı nedir diye merak ettim. karbon vs belkide ne bileyim, camları çok özel olabilir. 300 tl ye uvex diye bir gözlük gördüm az önce. hani gözlükte kriter nedir değer arttıran.