Scudo Sports

Hangi fren setini almalıyım?

Ruhpastası

Forum Demirbaşı
Tepki
328
İsim
Şafak Çalışkan
Başlangıç
2012—13
Bisiklet
Dahon
Bisiklet türü
Katlanır
Bugün gün boyunca fren seti aradım durdum. başım döndü. model numaralarının eski model mi yeni model mi olduğunu anlayamadım.

(link)
(link)

bunları gözüme kestirdim fakat hangisi daha iyidir bilmiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.
şunu al dediğiniz varsa yazın.

Scudo
Muhtemelen benden çok araştırmışsınızdır ama yine de linki bırakıyorum :D (link)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Özceylandaki set ile bu setin garkı nedir
(link)

@Ruhpastası
Yazılanlara göre fark yok ama o fiyata satılması imkansız o_O

Ben gidip alayım onu baya ucuz. Sanırım rotor yok

Uuu Özceylan siteyi değiştirmiş yeni gördüm. Şekil olmuş :D Büyük ihtimal aradığınızda sitemizi güncellemeyi unuttuk diyecekler o fiyat çok zor

• Beğen
@Ruhpastası tanesi ortalama 100$ olan freni 500 liraya satmaları imkansız. Bence bir bit yeniği var bu işte.

• Beğen
@Ruhpastası
O zaman neden teslimat kapsamında 2 adet yazıyor diye sorsaydınız :booo:

• Beğen
mt4 çok daha kuvvetli. aradığınız sette kuvvetli frenleme ön plandaysa magura sizin freniniz.

@Mustafa Zeybek uğraşmadım zaten ellerinde yokmuş
1300 bayıldım paşa paşa oturuyorum şimdi

Bunu mu almalı
(link)

Yoksa bunu mu
(link)

Aralarında 260 TL gibi bir fark var
Karar veremedim
Nasıl etsek?

İlkinde çabuk bağlantı özelliği var sanırım aradaki fiyat farkı bundan olsa gerek.

Bunu mu almalı
(link)

Yoksa bunu mu
(link)

Aralarında 260 TL gibi bir fark var
Karar veremedim
Nasıl etsek?
(link) setini almanız daha mantıklı olacaktır çünki(link) fren seti 4 Piston kalipere sahip değil. M8000 serisinde yalnızca BR-M8020 model numaralı kaliper 4 pistonlu fakat (link) internet sitesindeki fotoğraflarında BR-M8000 Model kaliper gösteriliyor. Shimano'nun kendi sitesinde ise BR/BL-M8000 Modeli 2 pistonlu BR/BL-8020 Modeli 4 pistonlu kalipere sahip. M8100 Model kaliperde 2 pistonlu bir yapıda. Fakat M8120 ise dört pistonlu bir kaliper. (link) internet sitesine verdiğiniz linketi fotoğraflarında M8120 Model numarasına sahip kaliperler kullanılmış.
Ufak bir araştırma ile bu sonuçlara ulaşabiliyorsunuz.
Kaynak: (link)
(link)

Son düzenleme:
Geri