Scudo Sports

hangi bmx i almalı???

isfendiyar

Aktif Üye
Tepki
33
parası onemlı değil hareket için ve istanbulda arıyom en iyisi hangi marka ????

Scudo
gt al ;)forumu araştırdığında 600 küsür milyonlara sıfır iyi bir gt alabiliceğini fark ediceksin ;)

ben forumdan saol bana msj yazmışsın ama www.gt-turkey.com sitesinde var ama bır suru seyler yazıyor zone var perfonmas var air yazıyor bunlar ne anlama gelıyor ben hangısını alıcam ??

sen gt bmx al atrıca freestyler olsun rampa fln alma...eger harket yapcaksan... gt zone yada gt air al

• Beğen
Tepkiler: isorty
arkadaşlar salcano evil-b modeli hem ucuz hemde birçok özelliğide var onu almayı düşünüyorum. Aranızda kullanan yada bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilir mi?

Bendede Evil-b var gayet güzel ama pegler çok ağır yeni bir peg gerektirebilir başlangıç için idare eder

ya herkes bişişey sölüor GT slammer mı alallım GT Zone mu ??

yakında trek mirraco 2008 modelleri gelecek bence onlardan al....

ya beyler ben 300 ytl ye stuntmaster excel buldm arkadastan nasıl fiyatı iyi mi ve bide ben amatörm işimi görür değilmi cwp lftn

Ya arkadaşlar şöyle konu içinde farklı soru sormayın uygun bir konu açın orda sorun çok karmaşa oluyor.İsfendiyar Emir'e katılıyorum mirraco almanı şiddetle tavsiye ederim.Ama diyorsanki bekleyemem acelen var gt performer hem uygun fiyatlı hemde işini fazlasıyla görür diye düşünüyorum.

arkadaşım yurt dışından getirme ihtimalin varsa bence ordan türkiyedeki bmxlere gore daha guzelini bulabilirsin ama kargo parası ne kadar veririsin onu bilemem

• Beğen
Tepkiler: MostWanted57
arkadaşım bende gt slammer var bisikletten memnunum üstelik cokta ağır deil hafifte evil-b eşşek ölüsü gibi ama paran varsa mirraco derim

Geri