Scudo Sports

Hangi bisikleti seçmeliyim

Bisiklet ayaklıkla birlikte geliyor, hayırlısı olsun Mehmet :)

Scudo
@Can.berk
sagolun bakalim pazartesi ya da sali gunu gelcek ins. gelince dedigim gibi bi konu acalim.cunku insanlar 224du cok soruyor ve merak ediyor.

@ALTINBAŞAK

Kısmetse açarız ya bu konuyu görüp, kullanan arkadaşlar varsa zaten göstericeklerdir :)

bu arada eve geldiyseniz bisikletin agirligini olcme sansiniz oldu mu?bi arkadasa dedim 13 kilo civariymis diye.inandiramadim :D

13-5, 14 arasındadır muhtemelen, kantar tarzı birşey elime geçerse mutlaka ölçmeye çalışırım

bu arada aksesuar demisken:
ben 2. el sigma 1009sts km aldim.
yuzu tamamen kaplayan bere(balaklava) aldim
ufak kadroya takilan bisiklet tamir cantasi aldim.
kask, eldiven, suluk ve kilit almayi dusunuyorum.
baska onerileriniz var mi?

Yazın muhtemelen akşam saatlerine kalırız, tekerleklere reflektör tarzı birşey, ön arka aydınlatma lazım. Reflektörlü yelekler biraz maaliyetli gibi. 2 metre kadar şerit reflektör ile kullanmadığım basit yelek tarzı bir kıyafet için çözüm düşünebilir. Bisikletin elcikleri yumusacık ve gerçekten rahat, eldivene gerek duymadım ben şimdilik ama uzun yolda gerekebilir( belki).
Kask olayı ise tamamen farklı bir dünya seçim yapıp elemek biraz uzun sürücek gibi. Deneme imkanı bulabilirim umarım.

@ALTINBAŞAK
Bayiyle konuştuğumda ayaklıksız satılıyor. Ama almaya geldiğinizde hesaplı bir ayaklık takarız demişti. Bu arada hayırlı olsun. Mahsuru yoksa Siparişi nereden verdiniz. Bahsettiğiniz siteden mi?

@Can.berk
Bunu öğrendiğim iyi oldu. Ona göre pazarlığımızı yaparız. :)

Salcano City Sport Serisinden
(link)
City Sport 10 Tavsiye Ederim Hidrolik Disk 27 Vites Gerçekten Güzel Bisiklet
City Alanlar genelde salcano sedona gidip gider
Siz Meride Sedona demişsiniz ikiside aynı yerde üretiliyor üretilmesede aynı yerden çıkıyor.

Zaten ürün fotoğraflarında da ayaklık mevcut, yani ayaklık verilmemesi gibi bir durum söz konusu olamaz diye düşünüyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Hüseyin G. KAYA
@Hüseyin G. KAYA

Evet size bahsettigim yerden aldim.ama ayaklik konusunu sormamistim.ama kapali kutu gelecegine gore ve orijinalinda ayaklik olduguna gore ayaklikla birlikte gelecegini dusunuyorum.

Bu sabah kısa bir tur yaptım. Ekipmanım olmadığı için 10.4 km gibi bir mesafe gittim. Gidiş 40 dakika. Dönüş 47 dakika. Toplamda 20.8 km; Orman işletmesinin yanından girdim şehir ormanına, sabah erken saatte şahane oldu ya, mis mis :)

Geri