Scudo Sports

Hangi Bisikleti Almalıyız ?

Tepki
0
http://img338.imageshack.us/img338/9058/1002215fw7.jpg
Merhaba.

Hafta 2-3 kez yukarıda fotoğrafı olan eymir gölünde sürmek için bisiklet arıyoruz.
Yaklaşık 100 kg.ağırlıkta,erkek ve 170 boylarında.
Dağ bisikleti mi almalıyız,yol bisikleti mi ?
Sürecek kişi profesyonel değil,spor amaçlı sürecek.
Bütçemiz 700 Tl.ye kadar.

Önerilerinizi bekliyorum.

Scudo
sedona 321 şehir bisikleti. 28'' jant 24 vites. çok ideal bir bisiklet. peşinde 680 demişlerdi telefonda, gidip pazarlık yapılınca tahminimce 650 liraya alınabilir. kesinlikle tavsiye ederim.

(link)
buradan bakabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Büşra GİRGİN
Önerin için teşekkürler.
Şimdi şehir bisikleti ve dağ bisikletine baktım.Sanki bana dağ bisikleti eymir gölü tarafında daha rahat binilir gibi geldi.yokuşlar,inişler,patikalar var.Bu bisikletle rahat aşabilir miyiz oraları ?

Edit:Bisiklete binecek kişiyle görüştüm tekrardan.Öyle yokuş,patika kullanmazmış asfalt yoldan gidermiş :) Yani önerdiğin bisiklet tam oldu şimdi.Soruyu değiştireyim o zaman.

Yaşı 45 civarlarında bisiklet sürmede acemi,bunu rahat sürer değil mi ?

@Büşra GİRGİN

şehir bisikletleri genel olarak rahat oluyor. sedona 321 daha bi rahat diyebiliriz, 2010 modeli daha spor bir kadroya sahipti bu yeni 2011 modelinde konfor artırılmış, 28'' lastik olması ve olabildiğince dik oturuş geometrisi ile gayet rahat bir bisiklettir. konfor konusunda şüpheniz olmasın, ama tabi imkanınız varsa denemeniz rica olunur, lakin bisikletlerde en önemli unsur kullacak kişinin içine sinmesidir. 321 bir zamanlar hayalini kurduğum bisikletti, sonradan 2.el daha kaliteli bir bisiklet satın aldığım için peşini bıraktım :)

321 çok sportij geldiyse Sedona 311'e de bi bakım derim. Çok güzel bisikletler ikiside.

hem yol durumu hem de arkadaşın ağırlığından dolayı ben dağ bisikleti almanızı tavsiye ederim.
whistle bisikletler bir miktar ağırdır ama sağlamdır 1163 V düşünebilirsiniz :)

Ben MTB almanızı öneririm açıkçası... Sedona 711(D veya V) veya 721 işiniz görmez mi? Bence fazlasını da görür. Hemn göl etradında daha güvenli olarak dolaşabilirsiniz. Dağ, bayır.....

kullanıcı yolda kullanırım diyorsa, ki ben izmirde 45 yaş civarı herkeste şehir bisikleti görüyorum, şehir bisikleti öneririm. sağlamlık olarak da sorun olmayacaktır merak etmeyin, dağ bisikleti sadece çok maksimum koşullarda sağlamlık konusunda öne geçecektir. ama zaten siz bisikletin tipine göre kullanırsanız sağlamlık sıkıntısı olmaz, ayrıca sedonadan bahsediyoruz bir zahmet sağlam olsun:) 311 bakmanıza gerek yok üzerindeki parçaları düşürmeyiniz bence 321 ideal bir şehir bisikletidir, konfor sağlamlık ve fiyat olarak. :)

hoş yine de ben dağ bisikletine karar verdim derseniz, whistle önermem çünkü ağır oluyorlar, aynı sınıfta daha hafif bisikletler bulabilirsiniz sedona'da. :)

asfalt dışına çıkmayacaksa şehir bisikleti ama
bisiklet alacağınız kişi odtü içinde yaşıyorsa bence dağ bisikleti alsın. bi süre sonra patikalara girmek isteyebilir canı, dağ bisikleti ideal olur.

özledim odtüyü ya offff :(
şimdi bisikletle dağ bayır dolaşmak vardı oralarda...

Geri