FReeDoMSpY
Aktif Üye
- Tepki
- 53
- İsim
- Adar Çetin
Arkadaslar öncelikle herkese merhaba . İki konu açmıstim silindi . Şimdi biraz arastirdiktan sonra tekrar açıyorum ve umarım bu sefer konuyu yöneticiler kaldirmazlar . Şimdi ben öncelikle 1.68 boyundayim ve bacak boyum 83 cm . Bir bisiklet arıyorum ve daha önce sadece çocukluğumda bisiklet sürmüş biriyim. İstediğim bisikletle öncelikle ulaşımimi sağlayacağım yani ulaşım aracim olacak . İkinci olarakta tür lara çıkmak istiyorum biraz kondisyon yaptıktan sonra ve bu turlar git gide uzayın istiyorum yani anliyacaginiz uzun turlar da yapmak istiyorum . Üçüncü olarakta sabah erken saatlerde ya da aksam saatlerinde 2 saatlik spor amaçlı sürmek istiyorum her gün. %90 asfaltta süreceğim bir bisiklet arıyorum hem beni taşısin hemde yükümü de kaldırsın istiyorum. Çok bir bilgim olmadığı için forumda araştırırken sürekli kafam karışıyor . Kimisi amortisorsuz bisiklet al diyor ve ben onun bile ne anlama geldiğini tam olarak anliyamadigim için kala kaldım . Aklımda meride crossway 100 var şu an için . Nedeni de bisiklete bildiginiz bayıldım görür görmez
2500 liraya kadar bisiklete ayırdığım bütçe var . Yardımlarınızı bekliyorum .. Tecrübeli arkadaşlardan . Bol pedallar diliyorum tüm doğa ve çevre dostlarına .. saygilar (umarım bu sefer konumu kaldirmazlar değerli yoneticiler)