Scudo Sports

Hangi bisikleti almalıyım?

alpagu6

Aktif Üye
Tepki
30
İsim
Erdem
Merhaba arkadaşlar ,
Ben bisiklet almak istiyorum asfaltta surecegim için şehir bisikleti almam gerektiğini gördüm. Max butcem 900 . Aklımda iki model var bianchi touring 821 diğeri ise salcano City life 30 v sizce hangisini almalıyım ? İkinci el düşünmüyorum. Max 900 liraya başka bisiklet önerileriniz var mıdır ? Şimdiden çok teşekkürler

Scudo
Canım kardeşim açıkçası iki bisiklette özellik olarak çok düşük ve ileride sana yetmeyecek düzeye bisikletler.Biraz daha kendini sıkarak ve bayiden daha ucuza alabileceğin şu seçeneğe bakmanda fayda var.

(link)

Ayrıca açılan konuda da dostlar incelmiş bir göz at derim.

İnceleme - Sedona 410

• Beğen
Tepkiler: alpagu6
Abi gönul isterdi ki butcem biraz daha yüksek olsun . Öğrenci olduğum için bu fiyat bana yüksek geldi . Başka bir tavsiyeniz var mı ?

• Beğen
Tepkiler: muratturan2121
@yb672501
Aslında biraz zorlarsan internetten değil de bayiden daha ucuza alırdın.Onun dışında ikinci el önerebilirim.İkinci ellere bakmanda faydalı olacaktır.

• Beğen
Bisiklet iyi gibi . Açıkçası bisikletler hakkında pek bilgim yok benim aradığım uzun ömürlü olması parçalarının çok şık arıza cikarmamasi

Sitesinde 1385 tl olarak gözükuyor . Bayiler en fazla ne kadar indirim yapar .

Bayilerde bayilere göre değişir. :) Peşin fiyatına çok indirim alırsın.Takside daha az alırsın. :) peşin almaya çalış bu bisiklet pişman etmez.

• Beğen
Belli olmaz.

• Beğen
Geri