Scudo Sports

Hangi bisiklet takımını tutuyorsunuz?

Ahmetgitar

Forum Bağımlısı
Tepki
5.388
İsim
Ahmet
Herhalde bileklerimi kesseniz kanım Turkuaz/Sarı akar.
Yani Astana!
Ciddi ciddi seviyorum bu takımı! Adı güzel kendi güzel, başarılı, naif, bir de bizim topraklardan, yani Asya'dan.

images.jpg

Sizin takım hangisi peki?
Bana SKY, MOVIESTAR falan demeyin ama... Onlar da takım mı!
:)

Scudo
ilk formam lotto jumbo olduğu için hep gereksiz bir sempati duymuşumdur kendilerine. bizikletleri de celeste bianchi, o da ilk bisikletim italyan bianchiydi, aynı renkte.
her yarışta dua ederim, pedalınıza bileğinize kuvvet versin diye. amin.
hiç de kazanamaz bezemenkler, yatıyolar bütün gün, hep goygoy hep laylaylom. sonra efendm niye olmuyo neden kazanamıyoz?

Takım falan tutmam görsel olarak ve kişisel olarak turlarda basıp giden kaçan sporcuları dikkatle ve zevkle izlemişimdir genelde ama SKY'ı NASA takımı zannederdim.Öyle değil değil mi? :)
Keşke olsa öyle bir takımı.

İnsanın gözünde ne takım formaları canlanıyor.

• Beğen
Tepkiler: Cemil Dada
@Barış TURAN yok Nasa takımı değil :)
Tv kanalı olan sky diye biliyorum.
ABD'de cumhuriyetçilerin kanalı diye gıcık oluyorum biraz.

Sky bana göre en başarılı takım kesinlikle kusursuz hatta.Favori takımım ilk Lotto - Soudal sonra Fdj [emoji41]

@Uptown Cyclist
SKY için bisikletin Real Madrid'i deniyor.
Parayı verip en iyi bisikletçileri alıyorlar.
3-5 milyon dolara sözleşme yapan bir ekip...

• Beğen
Tepkiler: The UGUR
İsminden mütevellit Tinkoff-Saxo.
Tabii bunda specialized'ın etkisi de buyuk.

İsminden mütevellit Tinkoff-Saxo.
Tabii bunda specialized'ın etkisi de buyuk.

Androni-Giocattoli-Sidermec takımını tutuyorum çünkü KUOTA kullanıyorlar :D:D
http://www.androniteam.com/news_img/GDSC_0785.JPG

• Beğen
Tepkiler: Ahmetgitar
İlk yol bisikletim olması ve efsane isim Fabian Cancellara'dan dolayı TREK FACTORY RACING.

• Beğen
Tepkiler: uguryilmaz144
Angaralı Quintana yüzünden movistar sempatim var, formaları da hoş.

takım olarak beraber çok iyi gittikleri için bmc'yi takdir ediyorum.

Forması hiç beğenilmeyen ag2r'ın da formasını beğeniyorum.

..:) Evet ben de ASTANA KAZAKHSTAN diyorum.Ayrıca bir Türk Soyu Takımı.
Ve de Futbol Takımı tutmam,Türkiye'den KONYA TORKU ŞEKER BİSİKLET TAKIMI..:)

• Beğen
Tepkiler: Ahmetcan Alsat
Bisiklet tutkumu ilk kez sağlam adımlarla geliştirmeme neden olup, başlangıç kategorisinden birazcık olsun sıyrılmamı sağlayan bisikletimin markası Cannondale idi ve aynı zamanda bugün farklı takımlarda olup adlarını bisiklet tarihine adlarını yazdırmış olan başarılı sporcuları içinde barındırdığı için Cannondale takımına bir sempatim vardı.. Bugün Focus bisikletim var ve bahsettiğim takım bir kaç yıl önce tamamen dağıldı, ad değiştirdi maalesef sempatim de kalmadı :). Şu an için sempati duyduğum takım Tinkoff-saxo valla ne yalan söylim oda Contador hatırına sanırım :D ....

• Beğen
Tepkiler: THE DAME
En başarılı takımlar Movistar sonra Katusha, Sky ise 3. sırada. Bireysel olarak ise Valverde 1. sırada Froome 6. ve Porte ise 10. sırada, sadece Fransa Bisiklet Tur'unu kazanmak ile en başarılı takım olunmuyor. Klasikler, haftalık turlar, Giro, Vulta 'da var. Sky sadece 2012 yılında en başarılı takım oldu, onun haricinde son 3 yıldır Movistar en başarılı takım. Yine sporcu olarak Sky hiç bir sene birinci çıkartmadı. Bunları UCI rankins sayfasında yer aluyor.

AG2R taraftarıyım.
İkinci olarak da Astana.
Ek olarak Contador'u da kişisel olarak destekliyorum, tabi onun hatrına da Tinkoff 3. takımım. :)

• Beğen
Tepkiler: Cemil Dada
@Zafer KAPLAN
Ben de cannondale yol bisikleti kullanıyorum. Ama bisiklete o kadar para verince neden bir de takımını tutayım ki diye düşündüm. Hele zaten Garmin'e güç yetmiyor...

• Beğen
Tepkiler: Zafer KAPLAN
Ben takım olarak en güçlüsü hangisi ise onu destekliyorum. Büyük turlarda Sky takım olarak çok iyi. İşlerini iyi yapiyorlar. Tabi ki Astana da bir diğer güçlü takım.

Geçmişte ise desteklediğim takım U.S. Postal Service. Niye bu takımı sevdiğimi ise söylememe gerek yok sanırım :)

astana 1 lampre 2

Benim bisiklet takımları hakkında pek bir malumatım yok. Ancak ülkemizde bu işe emek vermiş olan Torku Konya Bisiklet takımı var. O yüzden benimde gönlüm onlardan yana.

• Beğen
Tepkiler: Ahmetgitar
Geri