Scudo Sports

Hangİ bİsİklet daha iyi sizce

Murat D.

Üye
Tepki
36
Bisiklet
Canyon
Merhaba arkadaşlar. Şehir bisikletine geçme kararı aldım. Alında yol bisikleti istiyorum ama kilomu kaldırmayacağını düşünerek şehir bisikletinin yeterli olacağını düşündüm.

MERIDA SPEEDER T2 D (link)

VE

SEDONA 320 (link) ARASINDA KALDIM.

Teknik bilgim eksik olduğundan biraz yardımcı olursanız sevinirim

Ayrıca yol bisikleti olarak şu alet 105 kg ı taşır mı ve bu marka nasıldır bilginiz var mı
(link)

Scudo
@Murat D.

Benim anlamadığım 1000 TL 'ye şehir bisikleti bakıyorsunuz , 2500 TL'ye yol bisikleti bakıyorsunuz ? Merak etmeyin yol bisikleti taşır ama atlayıp zıplamayın akort kalmaz...

@enes savaş

Dikkat ettiysen merida 920dolar yani 1970küsür bir fiyata denk geliyor sedona ise 1350küsür bir fiyata denk geliyor.

@Umut Kılınç37

300 TL 2500'e oranla büyük fark değil ;)

Düşük donanım için çok fazla para vermeye gerek yok, SEDONA'nın sana yeteceğini düşünüyorum.

Merida bulmuşsan birde üzerine parayı merida alacaksın. Bir Merida T serisi, yol bisikleti arzu, istek ve özleminide giderir. Hem tura çıkarsın hem yola. Adı üzerinde o bir fitness.

Bence Sedona alın biraz kilo verdikten sonra yol bisikletine geçersiniz ( Zaten hoplama zıplama yapmadıktan sonrada yol bisikletinin pek sıkıntı çıkaracagını düsünmüyorum.).Merida daha güzel ama o parayı ona vereceğinize sedonaya verin ileride yol bisikleti alırsınız.

o Merida modeli Fitness olarak geçer.
bisikleti alınca fitness yapayım, kilo vereyim gibi bir amacınız varsa en uygunu Merida olur.
,
not: 105 kilo yol bisikletleri için sorun teşkil etmez

Az önce bakmaya gittim ve nasıl oldu anlamadım bi anda aldım meridayı :D gerçekten cok güzel bır bısıklet. Metın bısıkletten aldım 30 km kadar yol yaptım eve gelirken ve dağ bisikleti ile nekadar yoruldumu anlamış oldum. yardımcı olan arkadaşlara cok teşekkür ederım

Geri