Dünyada hackerlar için güvenliği en az bankalardan birisidir HSBC (Heçısbisi) ve tabiki son zamanlarda gelişen ve günden güne çoğalan bileşim suçlarının zanlısı gökhan serv (Alince) ziraat bankası bünyesinde işe başladı buda ziraat için büyük bir adım şu anda dünyada girilmesi en zor bankalar ziraat iş bankası ve tabiki tabiki garanti bankası...
Ziraat Bankası, İş Bankası, Yapı Kredi ve Garanti' de hesaplarım var! Alışveriş için Yapı Kredi ve Garanti' yi; özellikle de internet bankacılığı hizmetlerini sık sık kullanırım! Hiç bir bankadan kredi kartım yok, olmasın da zaten..!
parasal ve kargo ıslerımde PTT harıc tum banka ve kargo kuruluslarından faydalanıyorum yurtıcı kargo bana kmlerce uzakta bile olsa ilk tercıhımdır , ptt ye yanasmam (en guzel kasıyerler ıse garantı ve teb de )
Genelde işlerimi PTT'den havale ile yapıyorum.İnternetten alışverişlerde Finansbank kredi kartı var,hep onu kullandım bir sorun olmadı.Onun dışında İş Bankası bankamatik kartım var ve yaklaşık 2 hafta öncede okulun verdiği Halbank Jetkart var öğrenci ve bankamatik kartı olarak geçiyor.Bir de Ing Bank var ki bir kere havale yaptım bir daha yapmam herhalde. 300 TL havale için 32 TL para kestiler.
Bütün internet bankacılığı işlemlerimi ve normal bankacılık işlemlerimi İş Bankasın'dan yapıyorum.. Yaklaşık 4-5 senedir bir fiil hesabım var ve 3 senedirde 2 tane İş Bankası Kredi kartı kullanıyorum.. Özellikle İş'te Üniversiteli kartım çok güzel hem faiz oranları çok düşük hem de yıllık ücret adı altında alınan saçma bir ücret yok..
Bunların haricinde öğrenim kredim Ziraat Bankasına yattığı için mecburen Ziraat'te kullanıyorum ayda bir
sırf kredi kartı yıllık ücreti yok diye bank asya, netten EFT ücreti vermemek için ING Bank kullanıyordum o da bu aydan itibaren almaya başladığı için tek bank asya kaldı elimde.
ING Bank sağ gösterip soldan vurdu gerçekten.. Müşterisi arttıkça daha çok ücret almaya başladılar.. Biz Firma olarak iş Bankasını tercih ediyoruz. EFT ücreti 1 TL ama çok memnunuz hiç sorun çıkartmıyorlar.