Scudo Sports

Hangi Astro

Hakan Boz

Daimi Üye
Tepki
127
Bisiklet
Corratec
Arkadaşlar bisiklet işine başlangıç yapmak istiyorum.Yaşım 21 Karabük'te üniversite okuyorum.Bütçem 600-850 arası. Araştırdığım kadarıyla salcano astro'lar f/p bisikleti olarak biraz daha öne çıkıyor.Astroyu düşünmemdeki bir diğer nedense hem karabük'te salcano servisi olması hemde astroda kilitli maşa olması.Araştırdığım kadarıyla 4 farklı astro buldum, bu astrolar arasındada fiyat farkı 150 liraya kadar çıkıyor.Sizden öğrenmek istediğim konu bu 3 astro arasında ne fark var sizce hangisini almalıyım.Bütçe ne kadar düşük olursa benim için o kadar iyi olur malumunuz öğrenci adamız :)

Astro 30 : 682 TL
(link)

Astro 50 : 740 TL
(link)

2014 Model Astro : 830 TL
(link)

Astro 241 SV : 745 TL
(link)

Scudo
Bende aynı iki modeli düşünüyorum.Ayrıca birde tekerlek 27.5'' olursa sizce nasıl bir etki yaratır hızda ve hızlanmada?Bu soruları da cevaplarsanız sevinirim.

Aynı iki model derken Salcano ASTRO 241SV ve ASTRO 26 V demek istemiştim.

• Beğen
Tepkiler: wuuduu
bende 1,5 ay önce ASTRO 30 aldım 750 TL ye. Gayet memnunum. Hem hafif, hem sorunsuz şu an...

Bilader Astro 241 V'nin fiyatı n11'in aldığı yerden alırsan daha ucuza hemde bayağı ucuza geliyor.Ayrıca bu eski model olduğu için fiyatı düşürüyorlar.Yani aslında 2014 model 26v ile aynı özellikte hemen hemen.Linki atıyorum sende karşılaştırırsın fiyat ve özellik olarak.

(link)

@Remzi Can AKİLE

Eyvallah hocam bakıyorum

Hakan kardeş, bugün bir yetkili satıcıya gittim Astro 241sv 2012 model Astro 30 2013 modelmiş.Bu garanti olayını falan ne kadar etkiliyor bilemiyorum ama sanırım etkilemez.Yani daha öncede dediğim gibi senin yazdığın 3 model aslında üç aşağı beş yukarı aynı sadece çıkış yılları farklı.Ne yaptın sen inceldin mi dediğim siteden?Görüşlerin nelerdir,ne düşünüyorsun alıp almama konusunda yeni bir modelin var mı?Ben ayrıca Salcana City 40 ları da beğendim biraz pahalı olmasına karşın 850 civarına bulanabiliyor ama ne kadar güvenli bilmiyorum.

@Remzi Can AKİLE

Şuan için Salcona Astro 30 düşünüyorum.

Hakan kardeş Astro'lar yıllara göre isimleri değişti o kadar fark olarak pek bi farkları yok.Benim şuan kullandığım Salcano Astro 30'u alalı 1 yıl olucak ve fiyatına göre gayet güzel bir bisiklet benim zamanımda 700-750tl civarındaydı pazarlıkla 600 tl'ye almıştım.1 yıldır masraf olarak 2 defa tekeri patladı yama yaptırdım diğer belli başlı bakımlarını zaten kendi yaptım o kadar tabi kullanımdan kullanıma değişir Hangisini alırsan şimdiden hayırlı olsun.

@Furkan Candan

Yorum için teşekkürler.Hepsiburada dan alınca cardfinans kampanyasıyla 630 liraya geliyor.(9 taksit) Boy olarak sadece 16 inç kadro var sanırım bana uygun.Boyum 1.68

16 kadro sana uygundur.Aynı modeli 2012 yılında aldım arkadaşında dediği gibi lastik patlaması dışında hiçbir sorun çıkartmadı fiyat performans olarak çok iyi başlangıç bisikletidir.

@E.Buyuran

Sağolun yorum için.Birde merak ettiğim bir konu var astro 30 un renk seçenekleri nelerdir.HP sitesinde renk seçeneği gözükmüyor.Fotodaki Beyaz-Kırmızı model var onun görünüşü gayet güzel.Acaba o mu gelir.

Hepsiburada dan alacaksan sipariş verirken dikkat et.Hatta sipariş sonrası müşteri hizmetlerini arayarak hangi renk istediğinizi belirtiniz.Yoksa stokda ne varsa onu yollarlar.2012 de siyah,beyaz ve kırmızı beyaz renkleri vardı.Yeni modelleride aynı renkler sadece stickerler farklı.Şimdiden hayırlı olsun.

@Hakan Boz
Salcano Astro 30 ların kırmızı-beyaz, Siyah-Yeşil Ve Sarı-Siyah renkleri var diye hatırlıyorum.Bendeki siyah-yeşildi.

Geri