Scudo Sports

halojen mi led mi

@MertDokur

Bu arada şarjlı pillerle kullanıyorum 6 adet orta boy pil aldım, ikisi yedek.
Evet geceleri Maltepe Fenerbahçe orduevi arası biniyorum. Sahilden ayrıldıktan sonra dönüş yolum çok karanlık olduğu için halojen kullanıyorum.

Scudo
@sarıyerlibisikletçi

evet anladın :)
ama bence gene de led cunku led sayısını artırarak istenılen ısık alınabılır ama daha da onemlısı beyaz ısık bıldıgım kadarıyla halojende beyaz renk yok yanlıs mı bılıyorum :)

@smhcnr

aynısını bende almıştım başka önfar kullanmadım ama bunun aydınlatması baya iyi geldi bana adanadan kadir usta bunu önermişti bende 2.el olarak 35 ytl ydi sanırım almıştım ..pilleride sürekli yakmazsanız uzun zaman dayanıyor

@tuninger_haa

halojende beyazışık (xenon) istiyorsan oto elektirkçilere gidip XEnon far ampülü taktırabilirsin ama tabi ampülün boyu ve farın boyuna bağlı

@sarıyerlibisikletçi

halojen ve xenon cok farklı seylerdır sanırım senın kastettıgın normal beyaz ampul. xenonların ampullerını tek satacaklarını sanmıyorum eger satsalarda yedek parca amaclıdır cunku onların calısması ıcın xenon kıtıne ıhtıyac vardır eger boyle olmasaydı mıllet manyak mı nıye gıdıp de xenona dunyanın parasını yatırsınlar :) ;)

şimdi aklıma geldi normal ampülün üstüne şeffaf mavi şerit çekince de beyaz ışık oluyor halojen lambanın üstüne çekersende olur tahminim

@erhana

be bir zamanlar halogen kullanırken cat eye ın miro halogen ampulunden yedek almıştım hala duruyor çünki artık led kullanıyorum

amaç aydınlatatmaysa işte bu (link)
ama görünelim yeter derseniz ne takarsanız takın

Geri