Scudo Sports

Halkalı

mrb ben de bezirganbahçe tokideyim dün aldım bisikletimi şu an sarıyer cumartesi oralarda turlayacağım önümüzdeki haftadan itibaren burada olacak elimden geldiğince akşamları ve haftasonları katılmaya çalışırım.

Scudo
merhaba halkalı ve çevresinde bisiklet tutkunu arkadaşlar biraraya gelelim ve tur lar düzenleyelim

• Beğen
Tepkiler: Batuhan çakıcı
@mEHMET çten
aga yok be
o dükkanın internet sitesi yok
ama telefonu var :592 30 30
dükkanın ismi kosava ticaret halkalıda değil sefaköyde

@ATOM

pardon ya sefaköydeydi 2. el parçalar satılıyormu fiyatları biliyomusun?:)

Selamlar ben de inönü mahallesinde oturuyorum. Çarşamba ve cuma akşamları Avrupa Yakası Pedal Grubu ile buluşup, turluyoruz.

@çağrı türkmen

selam kamil ben halkalı merkezde oturuyorum size katılmak isterim ve bu civarda oturan diğer arkadaşlar ile iletişime geçmeye çalışıyorum vaktin olursa yakın zamanda buluşalım

@ATOM

hocam kusura bakmayın buraya ileti gönderdiğimi unutmuşum takip etmeyince de baya bi zaman geçmiş. en kısa zamanda tanışıp turlamak dileğiyle iyi akşamlar.

merhaba atakent 3. etapta oturuyorum 2 senedir gümrük yolunda akşamları düzenli antreman yapıyorum ,zaman zaman florya bkrköy sahil sirkeci yapıyoruz tanışmak isterim

Merhaba ben Soyakolimpiakent'de oturuyorum zaman buldukça bisiklet sürüyorum.Ben Küçükçekmecede Galatasaray kürek kulubündeyim .Her gün yoğun olarak antreman yapıyorum,dolayısı ile zamanım olmuyor.Boş bir zamanımda size haberdar ederim..:)

Merhaba bende ikitellide oturuyorum Tem Hospital'a 10metre uzaktayım.Bol Zamanım var.(Mahmut gişelerine de cok yakınım)..

@Sefa Ayrılmaz

Merhaba sefa hafta sonu vaktin olursa tanışalım

Arkadaşlar herkes bir şeyler demiş buluşan pedallayan var mı ? Atakent 3 teyim. Hafta iki ya da 3 akşam gümrük, florya , yeşilköy, ya da kayabaşı köyü yapmaya çalışıyorum. Düzenli süren arkadaşlar var katılma isterim.

Geri