Scudo Sports

Halkalı

arkadaşlar şimdi girebildim, kusura bakmayın, bebeğin bi sürü koşturmacası oldu.. şimdi ben bu akşam derim ki burdan halkalı-güneşli hep beraber benim pickupla gidelim . soneryen ve msttbt haber bekliyorum. telefon 0 532 657 05 61... bu arada gerçekten teşekkürler... bebeğimiz erkek, adı da Mehmet Efe... akşam baklavaları hüpletecez :)

Scudo
melih, soner

eşim biraz rahatsızlandı , o yüzden beni bu akşamda maruz görün.
aslında bi hinlik var bu işte ama , nezaman tura gidicem desem hemen rahatsızlanıyo , 2. çocuğumuzu bekliyoruz bizde az kaldı , inşallah bende 3 ocak ta sizlere kızımın doğum haberini vericem. bu arada adım mesut , oğlumun adı da tibet :)

mesut hocam geçmiş olsun dileklerimizle... bizim de oğlumuz doğalı 4 gün oldu, eşim hamileliğinin son dönemlerinde benim de turlarıma bir rahatsızlanma bahanesi buluveriyordu.. ama olsun hayırlısı olsun. bu arada halkalı 3. etapdaysan ben de soyakdayım. bu yakınlarda da buluşup turlayabilirz. istersen.

bu arada bu akşam için msd_57 sen de soner ve bana katılabilirsin istersen. arabada yer mevcut. haber bekliorum

@msttbt

Belki doğrudur. Allah'tan acil şifalar dilerim. Çok geçmiş olsun. başka bir turda görüşürüz.

atom, melih merhaba
ben de avrupa konutlarındayım
hafta içi ve sonu çıkıyorum bisiklete (antreman amaçlı)
bence bir an önce buluşup ne yapabileceğimizi yüz yüze konuşalım
çok yakınız
ben hafta içi 18:30 dan itibaren müsaitim

ilk sayfayı okuyup birazda acele ederek atmışım mesajı
siz zaten organize olmaya başlamışsınız
bende katılmak isterim

merhaba,
bende atakent 3 teyim, bisikletimi yeni aldım.
bundan sonra hafta içi sonu tüm turlara katılmayı isterim. en ksıa sürede görüşmek dileğiyle...

Sefaköy Kiptaş Evlerine taşındım, sizlere yakınsam katılmak isterim.
evime yakın olan Borusan durağından, Halkalı otobüsleri geçiyor, yakındır heralde?
18:30 dan sonra müsaitim, görüşmek dileğiyle..

Selamlar, mesajlarınız güncel değil ancak beni de yeni sardi bu heyecan(tanerxc500 sayesinde), 2.etaptayım, bazen Bakırköy-Yenikapı yapıyorum, bazende etaplarda takılıyorum..

• Beğen
Tepkiler: Taner Yavuz
merhaba bende halkalıda oturuyorum.beraber çıkabiliriz. bu siteye yeni üye oldum.5 aydır tek başıma pedal basıyorum.etkinlik olursa özellikle hafta içi 19.00dan sonra cumartesi 12 den sonra pazar tam gün katılırım. tur olduğu zaman haberleşelim.bende katılmak isterim.selamlar

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
@ATOM

merhaba ben halkalıda oturuyorum.hafta sonları uzun mesafe yol yapıyorum.bu arada ismim tayfun

@ATOM

bende halkalıda oturuyorum.bende yanlız biniyorum.katılabilirim

tayfun merhaba ben kamil tel 0534 738 35 74 arasan sevinirim görüşmek üzere hoşçakal

Arkadaslar ben halkalıda oturuyorum benle tur yapmak ısteyen arkadasları beklıorm yas 17 :D:D

Geri