Scudo Sports

Halkalı

beyler o halde guneslide bulusup sonerle birliktemi gececeksiniz ?

Scudo
evet büyük bir ihtimalle öyle planlıyoruz. herhalde bu akşama kadar plan netleşir.

haydi hayirlisi birde nerede saat kacta bulusacaginiza dair bilgiyi beklerim ki belki size katilabilirim :)

melih dostum herhangi bir masrafa falan girme (baklava v.s. gibi) o işin en kolayı siz gelin bizler size sımsıcak geleneksel çayımızdan ısmarlıyalım. :)

bunlar benim en mutlu günlerim, lafı mı olur... paylaştıkça artıyor insanın mutluluğu.. saolun arkadaşlar :)

Büyük bir ihtimalle ben arkadaşlar ile organize olup geleceğim. Melih abicim Allah analı babalı büyütsün. Hayırlı evlat olsun inşalah.

bu arada kız mı erkek mi? adını ne koydun.

• Beğen
Tepkiler: melihcavas
allah analı babalı büyütsün,
melih yarın akşam bende gelmek istiyorum , ben toplukonutlar 3.etap ta oturuyorum saat kaçta nerde buluşacaksak haberleşelim.

• Beğen
soner msttbt arkadaşımızıda uygun bir yerden alırsanız gurup halinde daha rahat ulaşım sağlamış olursunuz. :)

abi benide bilgilendirin yer saat buyuk olasilikla bende gelecegim bilginize

@hızlı

Melih abi ile ilk tur olduğu için pickup araba ile gelmeyi düşünüyor biz beraber gelecektik. Kendisine sorayım yer olduğu taktirde msttbt kardeşimizide alırız. Olmazsa ben uygun güzergahtan sürerekte geliriz diye düşünüyorum.

arkadaşlar , problem değil ben zeytinburnuna pedallarım açılmış olurum hiç olmazsa :)

msttbt zeytinburnuna gidisi hangi yol userinden yapacaksin peki

ben ilk defa gidicem , havaalanı yan yoldan , e5 den felan diye düşündüm, aslında sende pedallıycaksan ben sana uysam daha iyi olur. :)

@msttbt

ben yenibosna tarafindayim ama senin yolda mantikli yada bilemiyorum bakalim sonerlerin son karari ne olacak guneslide falanmi bulusacaklar araci oradami birakacaklar bakalim soner bey konuyu bi aydinlatsin

olmadi ortak biyerde bulusuruz sorunolmaz

@msttbt

Abicim biraz bekle melih abi buraya gelsin konuşalım. Olmazsa ortak bir noktadan hep beraber gideriz.

• Beğen
@soneryen

iste beklenilen son nokta

soner bey tskler

artik organize olunmasini beklenmekte

ya bir dakika mesut ağbi,sen deri işinde çalışmıyormusun :)
zeytin burnunda ?

Melih abi forumda yok görünmüyor. Neyse bana özelden cep no vermişti umarım silmemişimdir olmazsa telefon açarım.

@hızlı

20 yaşıma kadar zeytinburnunda oturdum dericilerlede çok içli dışlı oldum ama o ben değilim :) ben hep yanlız pedalladım. :)

Geri