Scudo Sports

Halkalı

IMG_5606.JPG Bi whatsap grubu hiç fena olmaz bende İnönü mahallesindeyim bisiklete binmeyi özledim evde yatıyo ben ona bakıyorum o bana bakıyor

Dosyalar

• IMG_5606.JPG
    IMG_5606.JPG
    132,5 KB · Okunma: 9
  • Beğen
Tepkiler: Road_Runner
Scudo
@BikePatients
Bende gidiyor geliyor odadaki bisiklete bakıp duruyorum [emoji2] [emoji605]

Havalar soğuk iken buluşalım organize olalım bence. Ortak bir yer belirleyip tanıyalım bence

Bencede. Pazar günü sabahtan olabilir belediye nin yeni sosyal tesisleri mesela

Ben bölgede yeniyim tam olarak neresi bilemiyorum ama konumu bildirir iseniz ben gelirim

Yeri yeni açıldı. Bende bilmiyorum. Pazar günü benim işim zora girdi. Çocuğun sınavı var [emoji3][emoji1]

Bunu önceden yapan olmadıysa buraya bırakıyorum müsadenizle.... :D:krktm::D
halka-3-subat-ta-670x330.jpg

@FatihKaRa
Sağolun @mariokaldato abimiz kadar olmasada bir şeyler yapmaya çalışıyorum işte...:harika::D

arkadaslar selamlar bende sizin cevrenizdeyim, ufak bir grup olarak suruse cıkarsanız gelmeye calısırım, bir kac kere buyuk gruplara katıldım, begenmedim. genelde tek suruyorum. kış boyu hic kullanmadım.:)

Ben fırsat buldukça çıkıyorum sabah akşam farketmiyor Çarşamba akşamı parsellere indim ordan bütün konutların etrafında gezdim yollar çok hoşuma gitti gündüz gitmeyi kesinlikle planlıyorum eğer gelmek isteyen diyen olursa numara ekleyebilir WhatsApp grubu kurarız çoğunluğa göre hareket edebiliriz

Evet whatapp iyi olur; cikmak isteyen yazar musait olan katilir. Numarami yaziyorum ozel msj dan

Evet whatapp iyi olur; cikmak isteyen yazar musait olan katilir. Numarami yaziyorum ozel msj dan

Arkadaslar halkali dolsana arkadaslar ufak bir grup kuruyoruz. Ozelden mesaj atin telefon numaranizi; ekliyelim tura cukacak arkadaslar yazar musait olan katilir; gunun stresini atariz iyi olur

@FatihKaRa Geçenlerde seni gördüm sanırım turuncu bir kaskın mı var? Bende Pazartesi pazarının caddesinde oturuyorum ama mtb ciyiz :D

image.jpg @Cycologi Bende hakan caddesinde oturuyorum İnönü'nü mahallesinde çok çıkıyorum henüz kimsede Scott görmedim mtbcide olsan hepimizin ortak noktası yine bisiklet :) bu çirkin kaskla gördüysen evet o benim :D:D

Bende muhtarlığın 4 sokak aşağısında oturuyorum. Hiç bisikletliye denk gelmedim

a2d80e21649312171944f9b49e6d7fbe.jpg
buda benim. Balkonda yatan bisikletim.

Arkadaslar birazdan halkalidan cikip ufak bir surus yapicam, sefakoy uzerinden gecip floryadan donucem. Gelmek isteyen olursa buyursun. Ayrica telefon numarasini yollarsa whatsapp grubuna ekleyebilirim. Oradan da yaziyoruz.

Bisikletimi dün çatıdan indirdim ve vites, fren ayarı vs baktım hiçbir şey yoktu sonra tam jantlarıda sileyim bari derken arka tekerin sağa sola doğru boşta oynadığını fark ettim. Bu gün salcano nun servisini aradım atakent mah. deki maraton bisikleti oradaki sevdiğim bir usta dün vefat etmiş. Bu hafta vizelerden dolayı gidemiyorum ancak cuma günü götürüp yaptıracağım. ondan sonra tura devam. :D @thesun özel mesaj attım numara için.

@FatihKaRa Aynen senmişsin kasktan tanıdım hatta o gün sanırım gözüken tek yerin gözlerindi. :D siyah boyunluk tarzı birşey tolga caddesinde. :D

• Beğen
Tepkiler: Fatih Karabas
Geri